ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Αρχάγγελοι (ΜΕΡΟΣ Α)

SHARE:

Αρχάγγελος Ουριήλ

« Ο Εκτελεστικός Άγγελος , ο Άγγελος που Υπηρετεί» Αυτός ο αρχάγγελος που το όνομα του σημαίνει Τ Το Φως του ΘεούΥ , φέρνει το θείο φως στη ζωή μας καθότι μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες και μας απελευθερώνει από τα οδυνηρά φορτία ή ευθύνες του παρελθόντος. Μας βοηθά να μετατρέψομε τις χειρότερες απογοητεύσεις μας , στις μεγαλύτερες ευλογίες. Ο Ουριήλ μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ανικανότητα για συγχώρεση και τη μνησικακία. Όταν τον επικαλούμεθα, ο Ουριήλ και οι στρατιές του ορμούν για να μας φέρουν γαλήνη. Ο στόχος του Ουριήλ είναι να μας βοηθήσει να αγκυροβολήσουμε στην αγάπη που είναι τόσο δυνατή όσο να αντέχει την αρνητικότητα. Καλέστε τον στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να γίνετε κύριος όλων σας των ενεργειών. Είναι ένας άγγελος της φωτιάς και σχετίζεται με την απόλυτη δικαιοσύνη και την μεταμέλεια. Όταν είναι παρών, μπορεί να δείτε ιώδεις, μωβ , ή ασημένιες σπίθες, ή να μυρίσετε τη μυρωδιά της λεβάντας.


Κατά τον Χριστιανισμό ο Ουριήλ είναι ο Αγγελος της Μουσικής. Ο Άγγελος της Ποίησης και ο ΄Αγγελος της Προφητείας. Η εκκλησία τον αποδεχόταν ως έναν απο τους αρχαγγέλους για πολλούς αιώνες και τελικά τον αφαίρεσαν από τα αρχεία το 745 μχ για τον λόγο ότι την ανησυχούσε πάρα πολύ με η εξέχουσα θέση που ο λαός προσέδιδε στους αγγέλους.

Μερικές φορές περιγράφεται σαν ο Αρχάγγελος της Σωτηρίας. Ο Ουριήλ μας διδάσκει το μονοπάτι της καρδιάς, την φωτιά της αγνής Αγάπης. Ζητήστε από τον Ουριήλ να σηκώσει από πάνω σας τον πόνο του παρελθόντος, θα απαλύνει τη καρδιά και το νου σας από την έλλειψη ικανότητας συγχώρησης, προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν. Το σύμβολο του Ουριήλ , ένα ανοιχτό χέρι που κρατά μια φλόγα- συμβολίζει ένα μεγάλο δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι η φλόγα της Αγάπης που πυροδοτεί τη καρδιά στην υπηρεσία του Θεού. Ο Ουριήλ κρατά τη φλόγα της Αγάπης μπροστά , προς όλες τις ψυχές. Η ψυχή γεμίζοντας με τη φλόγα της Αγάπης αφοσιώνεται στην υπηρεσία του Θεϊκού σχεδίου. Η φλόγα της Αγάπης του Ουριήλ, η φωτιά του Θεού, το Φως του Θεού, εξαγνίζει την συγκινησιακή και την νοητική κατανόηση, μεταλλάσσοντας τους χαμηλότερους κραδασμούς σε συχνότητες που μπορούν να αφομοιώσουν Πνευματική Κατανόηση. Ο πλανήτης με τον οποίον ο Ουριήλ έχει σχέση είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει αγάπη.

Ο Ουριήλ δαμάζει και φέρνει αρμονία σε χαώδης καταστάσεις. Βοηθά και εδραιώνει μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης, κατά τη διάρκεια μιας κρίσης. ΣΥ αυτόν αποδίδεται επίσης η βοήθεια και η αποτροπή , ή μείωση του κινδύνου σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί, τυφώνες και πλημμύρες. Μας οδηγεί σε ένα ασφαλές σημείο κατά τη διάρκεια τέτοιων περιπτώσεων.

Ζητήστε από τον Ουριήλ να σας βοηθήσει οποτεδήποτε η ζωή σας φαίνεται χαώδης και νοιώθετε συντετριμμένοι. Πείτε:
« Ουριήλ ,σε παρακαλώ βοήθησε με να βιώσω αρμονία και γαλήνη σΥ αυτή τη κατάσταση . Σε παρακαλώ βοήθησε να καταστραφούν οι επιπτώσεις από οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει»

Αφήστε τον Ουριήλ να γαληνέψει το νου και να σας βοηθήσει να μείνετε ψύχραιμος όταν τα πράγματα πάνε κακήν κακώς. Για παράδειγμα. Αν νοιώθετε ότι τα οικονομικά σας ή οι σχέσεις αγάπης σας διαλύονται, ο Ουριήλ μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά για να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας με ήρεμο, καθαρό και συγκεντρωμένο νου.

Οταν διανύετε μια αλλαγή ζωής γεμάτη αναταραχές, ζητήστε από τον Ουριήλ να στρώσει ομαλό το μονοπάτι.
Αν έχετε προβλήματα με προϊσταμένους, συναδέλφους ή με πελάτες, ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθήσει. Θα σας οδηγήσει με θαυμαστούς τρόπους. Ο κάθε ένας θα ξεχάσει γρήγορα για ποίο λόγο ήταν θυμωμένος .
Μερικές φορές δημιουργούμε μόνοι μας τα προβλήματα μας- Ο Ουριήλ μπορεί να μας σώσει από αυτές τις κρίσεις που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας.
Μας βοηθαει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Ζητήστε από τον Ουριήλ να γίνει συνέταιρος σας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε. Θα σας εμπνεύσει με ιδέες, θα σας εμψυχώσει και θα σας παροτρύνει και θα βοηθήσει να εμφανιστούν οι υλικές προμήθειες που χρειάζονται για αυτή τη εργασία.
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ παραδοσιακά θεωρείται ο ΄Αγγελος της Γης και βοηθά στην επικοινωνία με την φύση. Μπορεί να τον καλέσομε να βοηθήσει σε υλικά και γήινα θέματα. Ο Ουριήλ είναι ο άγγελος της Οικολογίας, της επιστήμης ολόκληρης της Γης και της διασύνδεσης όλης της ζωής που υπάρχει πάνω σΥ αυτήν.

Εποπτεύει επίσης τα Πνεύματα της Φύσης, τα ξωτικά και τις νεράιδες που κατοικούν στα στοιχεία της γης, στον αέρα, τη φωτιά και στο νερό, και που προσθέτουν τόσο πολύ στην ομορφιά της φύσης.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Αρχάγγελοι (ΜΕΡΟΣ Α)
Αρχάγγελοι (ΜΕΡΟΣ Α)
Αρχάγγελοι (ΜΕΡΟΣ Α)
http://www.esperos-paranormal.com/avatar/neesfoto/Archangel_Uriel-2-.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2014/03/Arxaggeloi-MEROS-A.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2014/03/Arxaggeloi-MEROS-A.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy