ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

22 Διεθνές Συνέδριο UFO..Αποσπάσματα Ομιλιών, Φωτογραφίες, Συμπεράσματα

SHARE:



Το IUFOC ιδρύθηκε το 1991 και θεωρείται το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο για τα UFO και τα συναφή φαινόμενα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το συνέδριο υπερηφανεύεται για πάνω από είκοσι ομιλητές από όλο το κόσμο ενώ καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το φαινόμενο των UFO, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, της κυβερνητικής συγκάλυψης, μαύρων προγραμμάτων, αγρογλυφικά και εξωγήινες επισκέψεις. Το 22ο συνέδριο πραγματοποιήθηκε από 26 Φεβρουαρίου μέχρι και της 3 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση θεωρήθηκε επιτυχημένη και δόθηκε το νέο ραντεβού για το 23ο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 23 Φεβρουαρίου του 2014.
Παρακάτω η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω παρουσιαζει μερικά μόνο από τα πιο σημαντικά σημεία των 22 ομιλιών και των 3ων πάνελ, (αφού για να τα παρουσιάσουμε όλα θα χρειαζόμασταν ολόκληρο βιβλίο), και τα οποία προκάλεσαν θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια. Όλα όσα συνέβησαν στο συνέδριο με λεπτομέρειες, θα παρουσιαστούν από τον John Leo και το Open Minds στις αρχές του καλοκαιριού. Μερικά από τα σημεία που παρουσίασαν ενδιαφέρον ήταν η άποψη του Grant Cameron ότι οι επαφικοί (Billy Maier, George Adamski, Steven Greer), ήταν αναξιόπιστα άτομα, και με κομψό τρόπο τους αποκάλεσε ψεύτες, ενώ η έκθεση που αναμένετε να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες όπως ανακοίνωσε ο Alain Boudier κατά την διάρκεια της 4ης μέρας του συνεδρίου, από την γαλλική 3AF, σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση καθώς θα αναφέρει δυο συντριβές UFO στην προ – Arnold εποχή. Επίσης για πρώτη φορα ακούσαμε από τον Greenwald για υποβρύχια ανθρωποειδή στην πρώην ΕΣΣΔ. Με ανυπομονησία θα περιμένουμε και το νέο UFO project, του James Fox, «701 – The Movie» το οποίο θα αναφέρετε στις 701 αναφορές οι οποίες παρέμειναν ανεξήγητες μετά το τέλος του προγράμματος BlueBook.

Lee Speigel

Οικοδεσπότης αυτού του συνεδρίου ήταν ο Lee Speigel, δημοσιογράφος του “Weird News” για τηνAOL/Huffington Post, και ο εισηγητής του συνεδρίου την πρώτη ημέρα.


1η ημέρα Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας και μετά την εισαγωγή του Speigel, τον λόγο πήρε πρώτος ο Ben Hansen, ο οποίος μίλησε για το “Profiling the Hoaxers” (το προφίλ αυτών που σκαρώνουν φάρσες με τεχνάσματα). Εξήγησε ότι το παρελθόν του στην επιβολή του νόμου τον έχει προετοιμάσει να καταδεικνύει και να αποδεικνύει στοιχεία από UFO και άλλα παραφυσικά φαινόμενα. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι πιστός στα UFO ή σκεπτικιστής αλλά ένας «ελεγκτής», και εξήγησε ότι οι φάρσες αφθονούν στην UFOλογία, και όρισε πέντε τύπους hoaxers με βάση την εμπειρία του.

1. Κλινικός καλλιτέχνης, χαρισματικός, αλλά δεν έχει συνείδηση. Απαιτούν την δίωξη από τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες – να είναι κόκκινη σημαία, ενώ μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ναρκισσιστική διαταραχή της προσωπικότητας. Οι ψυχικά διαταραγμένοι τείνουν προς τον τομέα μας, δηλαδή την εξήγηση της UFOλογίας. 

2. Θρυλική φυσιογνωμία, εκείνοι οι οποίοι επιδιώκουν φήμη ή οικονομικό κέρδος. Πιθανόν να είχαν αληθινή εμπειρία, μπορούν να πουν μόνο την ίδια ιστορία πολλές φορές, ενώ προσθέτουν όλο και περισσότερο ενθουσιασμό κάθε φορά.
3. Εμπορικοί ακτιβιστές, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι για μεγάλες αποστάσεις, και η φάρσα διαρκεί συνήθως μόνο λίγες εβδομάδες. Αυτό βλάπτει την αξιοπιστία στον τομέα των UFO με αποτέλεσμα να κάνει τους ανθρώπους να απορρίπτουν αληθινές περιπτώσεις.
4. Αυτό-φαρσέρ, με σκοπό απλά να διασκεδάσουν.
5. Παράγοντες παραπληροφόρησης το οποίο αποτελεί το σπανιότερο είδος. Η κυβέρνηση άλλαξε την ιστορία του Roswell επανειλημμένα. Η ταινία ντοκιμαντέρ του 1956, UFO ήταν μέρος ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης απομυθοποίησης.

Ανέφερε επίσης ότι μια ιστορία η ένα βίντεο όταν είναι κατασκευασμένο για να συλλάβει το συναίσθημα, αυτό είναι σημάδι φάρσας, και γι αυτό το λόγο θα πρέπει να σκαφτόμαστε σαν σκηνοθέτες. Αν και οι «ελεγκτές» φαίνεται ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλά με τους «σκεπτικιστές» ο Hansen έκλεισε λέγοντας πως πιστεύει ότι μερικές από τις θεάσεις UFO είναι έγκυρες.


Τον λόγο πήραν στην συνέχεια ο Stanley Milford και ο John Dover οι οποίοι ασχολιόντουσαν με την επιβολή του νόμου στο Έθνος των Navajo, σε μια περιοχή που βρίσκετε μεταξύ του Grand Canyon και Four Corners και αναφέρθηκαν στα UFO πάνω από την
 Native American Land, παρουσιάζοντας μια υπόθεση γνωστή με την ονομασία “OL`Man Case” και στην οποία ένας ηλικιωμένος Navajo ισχυρίστηκε ότι σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στην έρημο ένα κυκλικό UFO φώτισε όλη την περιοχή ενώ στην συνέχεια τέσσερα όντα περπατούσαν γύρω από την συγκεκριμένη περιοχή φωτίζοντας την επίσης. Ο Stanley και ο Dover είναι επικεφαλής μιας ομάδας γνωστής ως Ranger`s SpecialProject Unit, η οποία διαχειρίζεται τις υποθέσεις οι οποίες θεωρούνται παραφυσικές, όπως μαγεία, θεάσεις Bigfoot, στοιχειώματα και εμφανίσεις UFO.
Μετά τον θάνατο του John Mack το 2001 και του Budd Hopkins το 2011, έμεινε ηBarbara Lamb ως μια από τις κορυφαίες σε θέματα απαγωγών από εξωγήινους, με άδεια ψυχοθεραπευτή, υπνοθεραπείας και θεραπευτικής παλινδρόμησης. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 2100 παλινδρομήσεις για εκατοντάδες άτομα. Στην πραγματικότητα λέει η Lamb υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων που απαγάγουν γήινους. 

Στην ομιλία της κύριο θέμα ήταν κυρίως τα υβρίδια εξωγήινων – ανθρώπων, όπως και στο συμπόσιο της MUFON το 2011. Πολλές γυναίκες λέει η Lamb, έχουν μείνει έγκυες και το έμβρυο τους αφαιρείται από τους εξωγήινους τους τρεις πρώτους μήνες. Πολλές από αυτές τις εξωγήινες φυλές πεθαίνουν, συμπεριλαμβανομένων της Zeta Reticulans (που απήχθη ο Barney και η Betty Hill).Ανέφερε επίσης μια περίπτωση όπου ένας άνθρωπος ήρθε για θεραπεία γιατί δεν ήταν πλέον σε θέση να κάνει σεξ με την σύζυγο του. Η Lamb καθόρισε ως αιτία του προβλήματος ότι κατά την διάρκεια μιας απαγωγής από UFO είχε εξαπατηθεί, και είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με ένα ιδιαίτερα αποκρουστικό θηλυκό ερπετό. Έδειξε επίσης σχέδια από υποτιθέμενα υβρίδια εξωγήινων – ανθρώπων, σε διάφορα στάδια της ενσωμάτωσης στο ανθρώπινο γωνιδίομα και φωτογραφίες των προσώπων τα οποία φέρονται να είναι σε όψιμη φάση υβρίδια και τα οποία ως επί το πλείστον είναι επιτυχές στο πέρασμα τους για την ανθρώπινη φάση.
Προτελευταίος ομιλητής της πρώτης μέρας ήταν ο Nick Pope, ο οποίος έτρεξε το UFOproject για την βρετανική Κυβέρνηση την περίοδο 1991 – 1994. Ξεκίνησε την ομιλία του τονίζοντας ότι δεν είχε προβλέψει πραγματικά μια εξωγήινη εισβολή όπως πολλές ειδήσεις και blogs ανέφεραν το περασμένο καλοκαίρι. 

Απλώς προωθούσε ένα παιχνίδι πόλεμου στο χώρο τον video games και οι δημοσιογράφοι πήραν τα σχόλια του και τα παρουσίασαν διαφορετικά. Ο Pope υποσχέθηκε να συζητήσει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις των αρχείων MOD. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (χαρακτηριστικά τις ανέφερε «πολύτιμους λίθους»), οι οποίες είναι κρυμμένες σε χιλιάδες σελίδες, άφησε να εννοηθεί ότι ένα μέρος των στρατιωτικών αρχείων που σχετίζονται με UFO έχουν καταστραφεί, και προειδοποίησε ότι τα UFOείναι ένας πιθανός κίνδυνος για την αεροπορία.

Τελευταίος ομιλητής της πρώτης ημέρας ήταν ο Grant Cameron ο οποίος δραστηριοποιείται σε θέματα UFO και παραφυσικά φαινόμενα για περίπου σαράντα χρόνια.
Εξήγησε ότι ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει πραγματική πρόοδος στον τομέα της γνώσης σχετικά με τα UFO μέχρι να επικοινωνήσουμε με αυτά τα όντα, κάτι για το οποίο είναι σίγουρο ότι είναι δυνατόν. 

Σημείωσε ότι ένα πρόσωπο που διεκδικεί την ψυχική επαφή ήταν ο πρώην Δημοκρατικός γερουσιαστής, Dennis Kucinich, ενώ αισθάνεται ότι η ιδέα της επαφής με UFOπου έχουν προηγηθεί από επαφικούς δεν είναι αληθινές καθώς έχει αποδειχτεί ότι τα άτομα διάσημων επαφών ήταν αναξιόπιστα. Σε εκείνο το σημείο έδειξε φωτογραφίες από τρία άτομα υπονοώντας ότι ήταν ψεύτες: Billy Maier, GeorgeAdamski, Steven Greer. Μίλησε επίσης επί μακρόν για μια πολύ γνωστή, αλλά ακόμα κάπως μυστηριώδη φιγούρα από την πρώιμη εποχή της UFOλογίας, τονWilbert Smith. Το 1953 ο Smith έπεισε με κάποιο τρόπο της Καναδικές αρχές να του επιτρέψουν να δημιουργήσει ένα μικρό πρόγραμμα για την διερεύνηση των ιπτάμενων δίσκων, αφού υποτίθεται ότι για την αμερικανική κυβέρνηση θεωρείται θέμα υψίστης προτεραιότητας και μυστικότητας. Ο Smith ήταν μεταξύ εκείνων που εμφάνισαν επαφές με εξωγήινους.
2η ημέρα
Πρώτος ομιλητής την δεύτερη μέρα του συνεδρίου ήταν ο Mican Hanks συγγραφέας και ερευνητής ο οποίος μίλησε για την ιδιομορφία των UFO.

Μίλησε για την επερχόμενη «μοναδικότητα», σημαίνοντας ότι δεδομένου ότι η τεχνητή νοημοσύνη των μηχανών μας συνεχίζει να αυξάνετε, κάποια στιγμή του χρόνου η νοημοσύνη τους θα είναι ίση με την δική μας και έπειτα από κάποιο διάστημα η δική τους θα είναι μεγαλύτερη. 

Οι ευφυείς μηχανές θα είναι έπειτα η κυρίαρχη δύναμη σε αυτόν τον πλανήτη, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα παράδεισο ή μια κόλαση. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τα UFOs; Ο Hanks προτείνει ότι τα UFOs μπορεί να αντιπροσωπεύουν μια «τεχνολογία μετά-ιδιομορφίας», πιθανώς εδώ στην Γη η οποία κάπως «ξεπερνά την προσωρινότητα». Ο Hanks λέει «είμαι γνωστός ως ο τύπος που λέει ότι τα UFO προέρχονται από την Γη». Αυτό ταιριάζει κάπως με τα ναζιστικά πιατάκια και άλλες εξελίξεις του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου, μέσω μιας πολύπαρακαμπτήριας πορείας. Αναγνωρίζει, εντούτοις, ότι τα UFOs επίσης αντιπροσωπεύουν μια εξωγήινη τεχνολογία μετα-ιδιομορφίας. Μια μετα-ιδιόμορφη τεχνολογία θα μπορούσε να ξέρει πώς να αντιστρέψει την εντροπία. Μπορούν να έχουν μια τεχνολογία που αποφεύγει συνολικά την χρονικότητα, το οποίο θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο από όσο ακούγετε αφού ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ψευδαίσθηση.
Επόμενος ομιλητής ήταν ο ψυχολόγος και σεβάσμιος 82χρονος Leo Sprinkle.
Μετά από θεραπευτική παλινδρόμηση ο Sprinkle ανακάλυψε εμπειρίες με εξωγήινους για πάνω από σαράντα χρόνια, την πρώτη του εμπειρία με UFO την είχε το 1949, ενώ κάποιες εμπειρίες της παιδικής του ηλικίας τις ερμηνεύει τώρα ως απαγωγή από εξωγήινους. 

Είπε ότι μπορείτε να αναλύσετε την «έννοια» της κάθε εμφάνισης UFOπου μπορεί να έχετε, με την εξέταση της ψυχής σας, αξιολογώντας τα συναισθήματα σας γι αυτό. Μίλησε επίσης για την μετενσάρκωση, και ανέφερε ότι είχε μια προηγούμενη ζωή ως γυναίκα, και η οποία δεν είχε την άδεια για να διαβάζει βιβλία. Η απόδειξη μετενσάρκωσης του είναι στα συναισθήματα του. Μίλησε πολύ για τα συναισθήματα.

Ο επόμενος ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να μιλήσει ήταν ο JasonMartell με θέμα τους αρχαίους αστροναύτες, αλλά ο τραυματισμός του σε ένα ατύχημα δεν του το επέτρεψε. Έτσι το λόγο πήρε ο επίσης σεβάσμιος JaimeMaussan. 

Ο Maussan είναι η πιο γνωστή φυσιογνωμία για τα UFOs στο Μεξικό, και είναι διάσημος για την υπερπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών. Είπε ότι οι θεάσεις UFOs σε όλο το κόσμο έχουν αυξηθεί δραματικά, και ότι πλέον οι εξωγήινοι μας στέλνουν μηνύματα με την δημιουργία μετεωρολογικών σχηματισμών στον ουρανό. Έδειξε πολλές φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και μια μαύρη σφαίρα στον Ήλιο – πιθανόν ένα μητρικό σκάφος, είπε ότι αντικείμενα διασχίζουν το φεγγάρι, ενώ η Ρωσία έχει τώρα το μεγαλύτερο αριθμό εμφανίσεων UFO από οποιαδήποτε άλλη χώρα, και έδειξε βίντεο (από την Ρωσία) με μητρικά σκάφη.

Επόμενος ομιλητής ήταν η Dolores Cannon, μια άλλη υπνοθεραπεύτρια με εμπειρία πάνω από πενήντα χρόνια. 

Είναι επίσης συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποτελούνται από συνεδρίες παλινδρόμησεις παλαιότερων περιόδων. Εξήγησε ότι οι εξωγήινοι μας δημιούργησαν με τον χειρισμό των γονιδίων του πιθήκου, και οι εξωγήινοι δεν προσπαθούν να αναλάβουν την Γη – την κατέχουν ήδη. Πρότεινε επίσης ότι το Star Trek δεν είναι φαντασία αλλά πραγματικότητα.
Η δεύτερη μέρα έκλεισε με μια συνεδρία μιάμισης ώρας με την ονομασία «Διερεύνηση των UFOs, με τον LeeSpeigel να φιλοξενεί τον James Fox, Nick Pope και τον Marc Dantonio. Ένα μεγάλο αρχείο από φωτογραφίες και βίντεο του Speigel έχουν σταλεί στον Dantonio, καθώς είναι ο επικεφαλής αναλυτής της MUFON.

Lee Speigel, James Fox, Nick Pope, Marc Dantonio
Ο Pope είπε ότι οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη αξιοπιστία στις θεάσεις οι οποίες προέρχονται από πιλότους, και αυτό είναι σωστό, αλλά δεν πρέπει να απορρίπτουμε αναφορές από απλούς ανθρώπους. Ο Fox υποστήριξε ότι έχει προσφέρει μέχρι και 10.000 δολάρια σε εμπορικούς πιλότους προκειμένου να βγουν μπροστά και να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους, οι οποίοι όμως αρνούνται φοβούμενοι μήπως χάσουν την εργασία τους. ΟFox ισχυρίστηκε ακόμα ότι οι φωτογραφίες από τον Άρη είναι όλες καθαρές, εκτός από τα σημεία προς την περιοχή Cydona (η περιοχή που περιέχει το γνωστό πρόσωπο). Στην περιοχή αυτή οι φωτογραφίες είναι θολές.

3η ημέρα

Πρώτος ομιλητής της 3ης μέρας του συνεδρίου ήταν ο Dr. Michael Dennin, καθηγητής της φυσικής και της αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνια. Εξήγησε για το κοινό πολλές βασικές έννοιες της φυσικής και της αστρονομίας, όπως έτη φωτός, διατήρηση της ενέργειας, γενική σχετικότητα κτλ. Τοποθετώντας τα όλα μαζί, η προοπτική του διαστρικού ταξιδιού φαίνεται αρκετά απίθανη για οποιαδήποτε κοινωνία, ανεξάρτητα από το πόσο προχωρημένη είναι, καθώς πρέπει να υπακούουν στους νόμους της φυσικής. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο δύσκολα είναι τα διαστρικά ταξίδια, ο Dennin είπε ότι δεν είναι εύκολο να φανταστεί κανείς μυστικά ταξίδια.
Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο συγγραφέας UFO, Richard Dolan, ο οποίος έχει διερευνήσει το φαινόμενο τα τελευταία 20 χρόνια, και μίλησε για τα UFO τον 21Οαιώνα. Στο διαδίκτυο, λέει, έχει αυξηθεί ο θόρυβος, και τόνισε επίσης την άνοδο της μη-φυσικής και μη-εξωγήινων θεωριών (στην πρώιμη UFOλογία οι μη-φυσικές θεωρίες ήταν δημοφιλή – Vallee`s Passport to Magonia, Jerome Clark, John Keel). Επισήμανε επίσης ότι η αποκάλυψη των UFOs θα ταράξει πραγματικά τον κόσμο. ΟDolan κατάφερε να διαχειριστεί κάθε ιδέα που έχει έρθει τα τελευταία χρόνια: αρχαίες πυραμίδες, ανάκτηση UFOs από συντριβές, αντίστροφη μηχανική, εξωγήινη τεχνολογία, «ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα», υβρίδια εξωγήινων, τηλεπαθητική επικοινωνία με εξωγήινους, και έλεγχος του νου. Επισήμανε επίσης ότι ο λόγος για την συγκάλυψη των UFO, είναι το εξωγήινο σύστημα προώθησης των UFO το οποίο απειλεί τα συμφέροντα πετρελαίου, έναν ισχυρισμό που είχε παρουσιάσει και ο Steven Greer στην ταινία συνομωσίας «Thrive»
.
Η επόμενη ομιλία παρουσίασε πολύ ενδιαφέρον αφού ήταν αυτή του MarcDantonio, με θέμα «Ανωμαλίες σε φωτογραφίες και βίντεο: 2013 Ενημέρωση». Είναι επικεφαλής της ανάλυσης φωτογραφιών και βίντεο της MUFON, και πρόεδρος των μοντέλων FX. Η εταιρία του φτιάχνει UFO καθώς και άλλα απίθανα πράγματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση. Έδειξε φωτογραφίες και βίντεο από οπτικές απάτες, όπως, φωτοβολίδες, αεροσκάφη, ηλιακά μπαλόνια, φώτα που αναβοσβήνουν σε ένα όχημα, ένα σμήνος από χήνες, ψηφιακά κείμενα στον ουρανό, και θέα ενός πύργου από την GoogleEarth, ακριβώς από πάνω. Ο Dantonio είπε επίσης ότι η κατάθεση των μαρτύρων συχνά δεν ταιριάζει με την υποβληθείσα φωτογραφία ή βίντεο και έτσι οι μάρτυρες συχνά είναι απρόθυμοι να δεχτούν την ανάλυση του, επιμένοντας «ότι ξέρω τι είδα». «Ο σκοπός, λέει ο Dantonio, δεν είναι κατά κύριο λόγο να απομυθοποιώ το υλικό, αλλά να τονίσει πως πρέπει να είμαστε δύσκολοι με τα δεδομένα, προκειμένου να βρούμε το Άγιο Δισκοπότηρο της UFOλογίας».
Επόμενοι στην σειρά για να μιλήσουν ήταν ο Dr. Roger Leir και ο Steven Colbern, με θέμα «Εξωγήινα Εμφυτεύματα». Πρώτος μίλησε ο Leir ο οποίος έχει πραγματοποίηση δεκαέξι χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση εμφυτευμάτων από θύματα απαγωγής από εξωγήινους. Έχει την εταιρεία «Alien& Scalpel Research» χωρίς να χρεώνει για καμιά από τις χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Leir περιέγραψε μερικά παράξενα γεγονότα που συνδέονται με την χειρουργική επέμβαση νούμερο 15. Ο άνθρωπος είχε μια μικρή πληγή, παρακέντηση, στο κάτω μέρος του ποδιού του. Η εταιρία του τέθηκε σε πλήρη λειτουργία στο σπίτι του άνδρα, με σαρωτές συχνοτήτων, μαγνητόμετρα, και ανιχνευτές ακτινοβολίας. Ανακαλύφθηκαν πολλές ανωμαλίες όπως ένα μαγνητικό μονόπολο, και μαγνητισμένο ξύλο και πλαστικό. Η σύζυγος του άντρα ήταν σε σταθερή κατάσταση άρνησης για όλα αυτά. Κατά την διάρκεια της επέμβασης στον άντρα, το εμφύτευμα συνέχιζε να κινείται μακριά από το νυστέρι. Έσπασε σε δώδεκα κομμάτια! Εξαφανίστηκε. 48 ώρες μετά την απομάκρυνση τους, τα κομμάτια επανασυναρμολογήθηκαν.

Ο Steve Colbern μίλησε επίσης για την χειρουργική επέμβαση νούμερο 15. Το εμφύτευμα είναι παρόμοιο στην εμφάνιση με έναν μετεωρίτη, και αποτελείται από νανοσωλήνες με ίνες άνθρακα, μια συσκευή νανοτεχνολογίας κατασκευασμένη για άγνωστο σκοπό. Ανιχνεύτηκαν 32 ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ιρίδιο και μετεωρικός σίδηρος. Ο ένας μαγνητικός πόλος του αντικειμένου ήταν ισχυρότερος από τον άλλο.

Ο Steve Colbern εξετάζει την Leda Beluche για σημάδια εξωγήινων

Η τελευταία συνεδρίαση της μέρας ήταν ένα πάνελ με θέμα «Αρχαίοι Εξωγήινοι», με τον David HatcherChildress τον Dr. Michael Dennin και τον δημοσιογράφο Antonio Huneeus, αντικαταστάτη του Jason Martel. Όσοι έχετε παρακολουθήσει για αρχαίους εξωγήινους στο History Channel σίγουρα έχετε δει πολλές φορές τονChildress. Μίλησε για πειστήρια πάνω στα στρώματα των βράχων, εκατομμυρίων ετών, και ότι θα μπορούσαν να έχουν "φυτευτεί" από τους ταξιδιώτες του χρόνου. Ο Huneeus πρότεινε ότι η ζωή στη Γη μπορεί να έχει σπαρθεί από το διάστημα – σκόπιμα. Ο Dr. Dennin ανέφερε ότι τα στρογγυλά αντικείμενα στον ουρανό σε παλιά σχέδια και έργα ζωγραφικής είναι απλά γενικά σχήματα. Δεν είναι δομημένα, σύνθετα σχήματα.
Lee Speigel, David H. Childress, Antonio Huneeus, Dr. Michael Dennin
Το βράδυ υπήρξε ένα δωρεάν SkyWatch, που φιλοξενήθηκε από τον Ben Hansen, και χρηματοδοτήθηκε από τηνNight Optics USA. Η ελπίδα τους ήταν να πουλήσουν εξοπλισμό νυχτερινής όρασης για τους λάτρεις των UFOs(προϊόντα που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια το ένα).
Ο John Rao, ιδρυτής του Open Minds, οδηγεί το ειδικό όχημα εντοπισμού UFO στον νυχτερινό ουρανό
Οι φωτογραφικές μηχανές του οχήματος εντοπισμού UFO. Αυτό το ATV έχει προσαρμοστεί με διπλές κάμερες στο πίσω μέρος
Στην οθόνη μπορείτε να δείτε ένα φωτεινό στρογγυλό αντικείμενο. Το αντικείμενο παρασύρετε αργά από τα αριστερά προς τα δεξιά κατά μήκος της οθόνης και ο Rao θα το επαναφέρει επανειλημμένα στην αριστερή και πάλι πλευρά. Πρόκειται για ένα αστέρι το οποίο κινείται από τα ανατολικά προς τα δυτικά και αυτό συμβαίνει επειδή η κάμερα δεν έχει ουράνια παρακολούθηση για να αντισταθμίση την περιστροφή της Γης.

4η ημέρα

Πρώτος ομιλητής την 4η μέρα του συνεδρίου στο Fountain Hills της Αριζόνα, ήταν ο Ben McGee, μιλώντας στο «Γαλαξιακό βάθος χρόνου, Xenoarchaeology, και η υπόθεση φυσικών αντικειμένων ως πρώτη επαφή» (Xenoarchaeology, είναι μια υποθετική μορφή της αρχαιολογίας, που υπάρχει κυρίως σε έργα επιστημονικής φαντασίας, και ασχολείται με τα φυσικά απομεινάρια του παρελθόντος μιας εξωγήινης ζωής). Είναι πιο γνωστός ως ο άνθρωπος σκεπτικιστής για θέματα UFO στο National Geographic Channel. Ξεκίνησε σημειώνοντας ότι προς το παρών, μπορούμε να αποδείξουμε επιστημονικά μόνο ένα είδος ζωής: αυτό της Γης. Η ζωή αφθονεί στην Γη, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ζωή μπορεί να υπάρχει σε ένα ευρύ φάσμα συνθηκών. Περιέγραψε την ιστορία της ζωής πάνω στην Γη από την άποψη του «γαλαξιακού χρόνου», ο χρόνος δηλαδή, που απαιτείται για μια πλήρη περιστροφή του γαλαξία μας (220 εκατομμύρια χρόνια). Ως εκ τούτου, το «βάθος χρόνου» είναι σημαντικό για να σκεφτούμε την άποψη της επικράτησης του ΕΤΙ (πιθανοί εξωγήινοι πολιτισμοί). Η Γη είχε πέντε μεγάλες εκδηλώσεις για αφανισμό τα τελευταία 2,5 γαλαξιακά χρόνια, και δυο στο τελευταίο γαλαξιακό χρόνο. L ή διάρκεια ζωής, είναι ένας όρος στην διάσημη εξίσωση του Drakeγια την εκτίμηση ΕΤΙ, και επιλέγοντας μια μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία αλλάζει δραστικά το αποτέλεσμα. Ο IsaacAsimov υπολόγισε, χρησιμοποιώντας την εξίσωση Drake, ότι υπάρχουν μόνο δέκα πλανήτες στον γαλαξία μας, που έχουν προηγμένους πολιτισμούς.
Επόμενος ομιλητής ήταν ο σκηνοθέτης James Fox, ο οποίος περιέγραψε το έργο του ως παραγωγός ντοκιμαντέρ UFOs (Out of the Blue, I Know What I Saw), και την προώθηση της εκπλήρωσης στο κοινό «Δικαίωμα να Γνωρίζουν» τι συμβαίνει. Εξήγησε ότι είχε κανονίσει να πάρει συνέντευξη από τον Buzz Aldrin, για τα UFOs που τους ακολούθησαν στη Σελήνη (Apollo 11), αλλά ο Aldrin έκανε πίσω την τελευταία στιγμή επειδή φοβόταν ότι θα χάσει την χρηματοδότηση από τον Paul Allen για το SETI. Αναφέρθηκε σε ένα μέρος της ομιλία του στα φώτα του Φοίνιξ στην Αριζόνα, ενώ ανακοίνωσε ότι βρίσκετε σε εξέλιξη το επόμενο UFO project: «701 - The Movie». Ο αριθμός 701 αφορά τις 701 σε σύνολο 12.618 ανεξήγητες αναφορές UFOs, στις οποίες δεν κατέστη δυνατό να δοθεί κάποια ικανοποιητική απάντηση κατά την διάρκεια του προγράμματος Blue Book.

Επόμενος ομιλητής ο Standon T. Friedman, ο οποίος υποσχέθηκε «A New Look at the Cosmos». Άρχισε μιλώντας για επιστημονικά λάθη του παρελθόντος. Για τον Friedman, η απόρριψη των UFOs είναι ένα από τα μεγάλα λάθη της επιστήμης. Παρουσίασε τις εξισώσεις της σύντηξης, με σκοπό να αποδείξει ότι τα διαστρικά ταξίδια με την χρήση πυρηνικής σύντηξης δεν είναι παράλογη. Ονόμασε το SETI «ανόητη προσπάθεια έρευνας», καθώς αναρωτήθηκε, γιατί κοιτάμε σε ολόκληρο το σύμπαν για εξωγήινους πολιτισμούς, από την στιγμή που βρίσκονται εδώ. Οι άνθρωποι λένε ότι αν η Κυβέρνηση είχε μυστικά UFOs θα έπρεπε να είχαν διαρρεύσει μέχρι τώρα. ΟFriedman ισχυρίστηκε ότι η Κυβέρνηση μπορεί να κρατήσει μυστικά και για παράδειγμα ανέφερε το πρόγραμμα Corona, ένας κατασκοπευτικός δορυφόρος στις αρχές της δεκαετίας του 1960, και ο οποίος ήταν άγνωστος μέχρι και το 1995 όπου και αποχαρακτηρίστηκε. Ανέφερε επίσης ότι τουλάχιστον 3 κυβερνητικά έγγραφα από τα περίπου 100 που έχουν διαρρεύσει για τουςMJ-12 και τα UFO είναι αυθεντικά.

Η επόμενη ομιλία από τον Alain Boudier, ήταν ενδεχομένως η πιο σημαντική και η γενικού ενδιαφέροντος από το σύνολο του συνεδρίου. Είναι η μόνη που υπόσχετε ιστορικές νέες σημαντικές πληροφορίες και μάλιστα στο άμεσο μέλλον. Ο Boudier είπε ότι η 3AF, είναι η πιο διάσημη οργάνωση του είδους στην Γαλλία. Πρόκειται για μια οργάνωση αεροδιαστημικής, δεν είναι κυβερνητικός οργανισμός, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την αμερικανική ΑΙΑΑ. Η έκθεση για τα UFO του 3AF έχει οριστεί να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η έκθεση υποσχέθηκε, θα είναι διαφορετική από την επίσημη ιστορία των UFOs. Πρόθεση της έκθεσης θα είναι η UFOs ιστορία πριν την εποχή Arnold, και να συμπεριλαμβάνει και την εποχή του Β` Παγκοσμίου Πολέμου. Μίλησε ακόμα για Foo Fighters, για την μάχη του Λος Άντζελες, καθώς και για ορισμένες προ – Arnold εποχή θεάσεις στον Ειρηνικό πριν από την μετάβαση στο Roswell, το οποίο δέχεται ως αληθινή συντριβή εξωγήινου σκάφους. Στα συμπεράσματα της έκθεσης θα αναφέρετε ότι ο στρατός των Η.Π.Α. έκανε την πρώτη ανάκτηση συντριβής UFO το 1941, από το Πολεμικό Ναυτικό, στα ανοικτά των ακτών του SanDiego, και στις 26 Φεβρουαρίου 1942, με το στρατό, στα βουνά San Bernardino. Υποστήριξε μάλιστα ότι υπάρχει ένα έγγραφο από το FDR το οποίο αναφέρει τις ανακτήσεις.

Alain Boudier και Antonio Huneeus
Ο Alain Boudier στην ομιλία του χρησιμοποίησε την γαλλική γλώσσα και γι`αυτό το λόγο μεταφραστείς ανέλαβε ο Antonio Huneeus

Τελευταίος ομιλητής της ημέρας ήταν ο γνωστός σε όλους David Hatcher Childress από τις εμφανίσεις του στο History Channel, καθώς και για μια πραγματική Ιντιάνα Τζόουνς ζωή. Η ομιλία του είχε τίτλο «Τέσλα, UFOs, Τεχνολογία της Ατλαντίδος». Μίλησε για την προφανή «αιώρηση» των αρχαίων μεγάλων βράχων, καθώς και την χρήση των ηλεκτρικών εργαλείων από την εποχή εκείνη.

Σε γενικές γραμμές δεν είπε κάτι παραπάνω από αυτά που έχουμε συνηθίσει να ακούμε από τον ίδιο στα ντοκιμαντέρ History Channel.
5η ημέρα (τελευταία)
Η τελευταία ημέρα του συνεδρίου (Κυριακή), ξεκίνησε με τον Paul Stonehill, ο οποίος γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση, και μίλησε για τα UFO της Ρωσίας και της ΕΣΣΔ. Εξήγησε ότι υπήρχαν όλα τα είδη UFO στα ρωσικά εδάφη, και αρχαία και σύγχρονα. UFO απεικονίζονται σε αρχαία γλυπτά, ενώ υπάρχουν έργα τέχνης και σε αρχαία στρώματα πετρωμάτων. Η KGB είχε παρουσιάσει έντονο ενδιαφέρον για τα UFO και τα παραφυσικά φαινόμενα, αλλά τα αρχεία που είχε ο Στάλιν καταστράφηκαν. Αργότερα υπήρξε ένα επίσημο στρατιωτικό σοβιετικό πρόγραμμα για την καταγραφή και την μελέτη των αναφορών UFOs. Ένα μεγάλο μέρος της ομιλίας του Stonehill αφορούσε ταUSO (Άγνωστα Υποβρύχια Αντικείμενα), και μια αποκάλυψη η οποία δεν έχει προηγούμενο. Σοβιετικοί δύτες είχαν βρεθεί δίπλα σε υποβρύχια ανθρωποειδή τα οποία εργάζονταν για να ανακτήσουν «κάτι», χωρίς να φορούν αναπνευστικές συσκευές
Ο τελευταίος ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο John Greenwald, ο οποίος μίλησε για κοινό έλεγχο πραγματικότητας σχετικά με τα UFOs. Ο Greenwald είναι τηλεοπτικός παραγωγός και σκηνοθέτης, ενώ έχει καταθέσει πάνω από 3.000 αιτήσεις για την ελευθερία πληροφόρησης σχετικά με τα UFOs. Μίλησε ως επί το πλείστον για γνωστές περιπτώσεις, όπως το Roswell, την «επίδειξη δύναμης» των UFOs πάνω από τον Λευκό Οίκο το 1952, DC θεάσεις, και για τις αναφορές του Ιράν από αέρα και έδαφος το 1976. Μίλησε για την συνάντηση Bob White το 1985 στο δυτικό Κολοράντο, και το κομμάτι μετάλλου το οποίο έπεσε από το αντικείμενο, και το οποίο αφού αναλύθηκε βρέθηκε ότι αποτελείται από εντελώς άγνωστο υλικό.

Αμέσως μετά την ομιλία του Greenwald, ήρθε η ώρα να γίνει δοκιμή ενός νέου παιχνιδιού, το UFO Jeopardy. Οι κανόνες του είναι ακριβώς ίδιοι με την τακτική του γνωστού Jeopardy, αλλά όλες οι κατηγορίες είναι για ταUFOs καθώς και συναφή θέματα. Το σχέδιο είναι να έχουν έτοιμο το παιχνίδι και να μπορεί να παίξει το κοινό στο επόμενο συνέδριο το Φεβρουάριο του 2014.
Το συνέδριο έκλεισε με ένα τελευταίο πάνελ (χωρίς ιδιαίτερη σημασία, αφού ότι είχαν να πουν το είπαν στις ομιλίες τους), αποτελούμενο από τους Standon Friedman, Richard Dolan, και Mican Hanks. Θέμα του πάνελ ήταν «UFOλογία των 21ο αιώνα». Ο Hanks κατήγγειλε τους σκεπτικιστές πως προτείνουν εξωφρενικές εξηγήσεις για αξιόπιστες περιπτώσεις UFOs. Ο Standon Friedman προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην φοβούνται να μιλήσουν, και οι άνθρωποι θα ακούσουν το μήνυμα τους.




Ιδιαίτερες παρουσίες είχαν την τιμητική τους και σε αυτό το συνέδριο. Ο κύριος της φωτογραφίας, ο James, είναι «ταξιδιώτης του χρόνου» από το μέλλον! Ο James λέει ότι δεν ξέρει γιατί τον έστειλαν πίσω, αλλά ο ίδιος πιστεύει πως λειτουργεί ως ιστορικός ώστε να φτιάξει καλύτερα τα αρχεία σχετικά με το τι συνέβη πριν την μεταφορά…!




Leda Beluche, ανεπίσημη «Glamour Βασίλισσα» και «Κοινωνική Διευθυντής» του συνεδρίου UFOs



COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: 22 Διεθνές Συνέδριο UFO..Αποσπάσματα Ομιλιών, Φωτογραφίες, Συμπεράσματα
22 Διεθνές Συνέδριο UFO..Αποσπάσματα Ομιλιών, Φωτογραφίες, Συμπεράσματα
22 Διεθνές Συνέδριο UFO..Αποσπάσματα Ομιλιών, Φωτογραφίες, Συμπεράσματα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOw-tp42SLQfBFm0grK1S_nHVWGNyjWOfanotSPg0ZXSi57m12t36FpUFgr-RYlzAhedCT9Pyq6U_YRk3kxbj4NqsD0ahTjdautzj6aIdh71KdOC64tv18ArMqKxBNkp-9tUoen0J5O0Vs/s640/2013-ufo-congress.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgOw-tp42SLQfBFm0grK1S_nHVWGNyjWOfanotSPg0ZXSi57m12t36FpUFgr-RYlzAhedCT9Pyq6U_YRk3kxbj4NqsD0ahTjdautzj6aIdh71KdOC64tv18ArMqKxBNkp-9tUoen0J5O0Vs/s72-c/2013-ufo-congress.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/03/22-ufo.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/03/22-ufo.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy