3
 

Η Denise Ginley πήρε μερικές τρομακτικές φωτογραφίες ενός τυμπανισμένου, νεκρού ζώου αυτό το Σαββατοκύριακο. "Είναι αυτή μια άλλη ενσάρκωση του τέρας του Montauk ή απλά ο μεγαλύτερος αρουραίος στην πόλη;"
Η Ginley είχε πάει για την κυριακάτικη βόλτα, όταν έκανε την αποτρόπαια ανακάλυψη.

"Περπατούσαμε στο προαύλιο κατά μήκος του East River κάτω από το FDR. Βρήκαμε το νεκρό πλάσμα σε μια λωρίδα άμμου που βρίσκεται δίπλα στον ποταμό East, από την πλευρά του Μανχάταν, ακριβώς κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν. Έμοιαζε σαν να το πτώμα το είχε ξεβράσει η παλίρροια μαζί με κάποια ξύλα. "


Το πρόσωπό του ήταν ακρωτηριασμένο και όταν ήταν ζωντανό ίσως είχε ρύγχος και τα αυτιά του έμοιαζαν σαν αυτά του γουρουνιού.


Αλλά τα πόδια του και συγκεκριμένα τα δάχτυλα των ποδιών του,ήταν πολύ παράξενα.Δεν ήταν οπλές σαν το πόδι κάποιου χοίρου,αλλά υπήρχαν σχηματισμένα δάχτυλα.Επίσης το πλάσμα είχε ουρά!


Τί θα μπορούσε να είναι το πλάσμα;Γουρούνι;Ένα πειραματόζωο που το έσκασε από κάποιο εργαστήριο ή κάποιο άγνωστο πλάσμα; 

Το πόδι του τέρατος αριστερά σε σύγκριση με πόδι γουρουνιού δεξιά

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. ειναι κατι μεταξύ αρουραίου και γουρουνιού.... ειναι γνωστό πλέον οτι γινοντε γεννετικά πειραματα με αποτελεσμα διαφορα περιεργα τερατογενή πλάσματα. καποιοι το παίζουν θεοί και παράγουν τέρατα στα εργαστηρια τους. πάντα για το καλό μας φυσικά..... Ποιός ξέρει τι μας περιμένει στο εγγυς μέλλον...
    Ο Θεός να βάλει το Χέρι Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε, μπας και είναι σκύλος ; Υπάρχουν σκυλιά, που έχουν τέτοια αυτιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top