ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Αποκάλυψη Σοκ: Αμερικανοί πράκτορες CIA και FBI στην Άγκυρα θέτουν σε επιφυλακή την Αθήνα

SHARE:

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ
Αμερικανοί πράκτορες υψηλού επιπέδου βρίσκονται στην Άγκυρα για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των ερευνών για την επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας στην αμερικανική πρεσβεία, την 1η Φεβρουαρίου 2013.Μια επίθεση που Τουρκικοί κύκλοι επιχειρούν δια της πλαγίας και εμμέσως να μπλέξουν την Ελλάδα.

Πρόκειται για αρμόδιους υψηλού επιπέδου από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς επίσης το FBI, τη CIA και εισαγγελείς - συνολικά 11 άτομα - που έφθασαν στην Τουρκία πριν μία εβδομάδα και οι οποίοι ερευνουν την επίθεση για την οποία η Τουρκία κατηγορεί ότι έγινε από μέλος του DHKP-C, τον βομβιστη αυτοκτονίας (''ζωντανή βόμβα'', τον λένε στην Τουρκία) Ετζεβίτ Σανλί. Όπως είναι φυσικό έρευνες εξ αρχής έκαναν εκτός από την Τουρκία και οι ΗΠΑ- που είχαν ξαναστείλει πράκτορες στην Αγκυρα.

Η ομάδα των αμερικανών ειδικών συναντήθηκαν με τον εισαγγελέα που διεξήγαγε την ανάκριση και με ειδικούς επί θεμάτων τρομοκρατίας. Ηδη συναντήθηκαν με τον εισαγγελέα, κ. Μουσταφά Μπιλγκιλί, και τον αναπληρωτή εισαγγελέα κ. Νουρί Γιγίτ. Σε σύσκεψη δε που έγινε έλαβαν μέρος και ομάδες από τις μονάδες πληροφοριών και τρομοκρατίας της Τουρκίας.

Στη συνάντηση, όπως ισχυρίζεται μερίδα των τουρκικών ΜΜΕ, η τουρκική πλευρά έδωσε στους Αμερικανούς φάκελο, αναφορικά με το DHKP-C, στον οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δραστηριότητες του DHKP-C, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη νομική υποστήριξη που υποστηρίζει η Αγκυρα ότι εξασφαλίζεται στην οργάνωση από ευρωπαϊκές χώρες. Στο φάκελο υπάρχουν και στοιχεία σχετικά με τις επιθέσεις του DHKP-C στο κεντρικό κτίριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και στο τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι Τούρκοι ''μπλέκουν '' την Ελλάδα για να την πιέσουν οι ΗΠΑ
Κατά την πάγια προβοκατόρικη τακτική των Τούρκων ή τουλάχιστον υπόγειων κύκλων της επιστράτευσαν και αυτή την φορά τον τουρκικό Τύπο και με συνεχόμενες διαρροές προς τις εφημερίδες , προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως η Ελλάδα είναι το κέντρο δράσης της DHKP-C. ότι εδώ υπάρχουν ...στρατόπεδα.. εκπαίδευσης ...ανταρτών και επίσημη ανοχή και υποστήριξη στην δράση τους. Τα παραδείγματα - όπως τα έχει καταγράψει συστηματικά το OnAlert- είναι πολλά : Έτσι έκαναν λόγο για στρατόπεδα στο ...Λαύριο, στο ...Λουτράκι , τον ...Ωρωπό, σε ...εξοχικά, σε ...πολυκατοικίες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, σε ...ψησταριές , μίλησαν για ...θαμμένα όπλα στην ρίζα ...δέντρων, δίπλα σε βρύσες κ.ο.κ.

Ένα από τα τελευταία παράδειγμα είναι μετά το προαναφερθέν χτύπημα της DHKP-C την 1η Φεβρουαρίου στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, όπου μαζί με τον καμικάζι της οργάνωσης σκοτώθηκε ένας Τούρκος ειδικός φρουρός και τραυματίστηκε γνωστή δημοσιογράφος.

''Μπήκε από την Ελλάδα''
Στις 3 Φεβρουαρίου η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah. έγραψε κατόπιν σχετικών διαρροών πως ο βομβιστής αυτοκτονίας που πραγματοποίησε την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα , μπήκε στην Τουρκία, από την Ελλάδα!

Έγραψε συγκεκριμένα η Sabah πως «ο τρομοκράτης Ετζεβίτ Σανλί εισήλθε στην Τουρκία περνώντας με παράνομο τρόπο από κάποιο ελληνικό νησί και αργότερα άρχισε να ετοιμάζει το σχέδιο του, εισήλθε στην Τουρκία με παράνομο τρόπο , χρησιμοποίησε πλαστά χαρτιά.».
Αυτή η κατηγορία δεν βασίστηκε σε καμία συγκεκριμένη πληροφορία .Απλά όλα γράφτηκαν από«διαρροές» από την τουρκική αστυνομία. Και το ερώτημα που από τότε είχε αναδείξει τοOnAlert είναι πως αφού οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η αντιτρομοκρατική της Τουρκίας είναι δήθεν τόσο καλά πληροφορημένοι γιατί δεν είχαν συλλάβει τον υποψήφιο βομβιστή πριν πραγματοποιήσει την επίθεση, όταν όπως ισχυρίζονται περνούσε με κάποιον τρόπο τα ελληνοτουρκικά σύνορα....Αλλά και αυτό να είχε συμβεί να περάσει από κάποιο σημείο (μέσα από τα αχανή σύνορα), τότε οι ίδιοι τι ευθύνες έχουν που ...άφησαν τον Σανλί να ...περάσει τα δικά τους σύνορα αφού ήξεραν και την ταυτότητά του;
Και πως από τα παράλια έφθασε μέχρι την Άγκυρα, και μάλιστα το πιο καλά φυλασσόμενο σημείο της, την Πρεσβεία των ΗΠΑ ζωσμένος με εκρηκτικά;

''Ολοκληρωμένη'' προβοκάτσια
Την επομένη ( 4 Φεβρουαρίου) οι Τούρκοι προχώρησαν ακόμα πιο πέρα την προβοκάτσια δια του τύπου εναντίον της χώρας μας και ισχυρίστηκαν πως η οργάνωση DHKP-C που πραγματοποίησε την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία εκπαιδεύει τους καμικάζι της στην Ελλάδα! Ξέρετε του τύπου ...Λαύριο κλπ!

Λόγω αυτής της προϊστορίας οι Ελληνικές αρχές παρακολουθούν με προσοχή τις εξελίξεις -αν και μερικές φορές έχουν αργήσει να απαντήσουν τυπικά στις επαναλαμβανόμενες τουρκικές βλακείες. Παράλληλα έχουν ενημερώσει ενδιαφερόμενες χώρες - άρα και τις ΗΠΑ - και για την ελληνική συμβολή στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και τη σκοπιμότητα των τουρκικών διαρροών. Διαρροών που έφθασαν μέχρι το σημείο να υποστηρίζεται ψευδώς ότι ο Ερντογάν έθεσε θέμα στον Ελληνα Πρωθυπουργό για το Λαύριο κλπ και ότι μετά από αυτό η Αθήνα ...έκλεισε το ...στρατόπεδο!

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Αποκάλυψη Σοκ: Αμερικανοί πράκτορες CIA και FBI στην Άγκυρα θέτουν σε επιφυλακή την Αθήνα
Αποκάλυψη Σοκ: Αμερικανοί πράκτορες CIA και FBI στην Άγκυρα θέτουν σε επιφυλακή την Αθήνα
Αποκάλυψη Σοκ: Αμερικανοί πράκτορες CIA και FBI στην Άγκυρα θέτουν σε επιφυλακή την Αθήνα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioFTowezVjKEUR1pqJSavAVkR0gLLKV_rDdL8HezsPBR_jToCRY5eWNsaPRWVsrKR41SjEkrCNB_Kn505YQcMAC2kBK7lF43tjIHH1BGlVBQUANujHR_gfePQoOJxt7oSLNYoSXw9u6zA/s320/amerikanoi-praktores-cia-kai-fbi-stin-agkira-thetoun-se-epifylaki-thn-athina.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioFTowezVjKEUR1pqJSavAVkR0gLLKV_rDdL8HezsPBR_jToCRY5eWNsaPRWVsrKR41SjEkrCNB_Kn505YQcMAC2kBK7lF43tjIHH1BGlVBQUANujHR_gfePQoOJxt7oSLNYoSXw9u6zA/s72-c/amerikanoi-praktores-cia-kai-fbi-stin-agkira-thetoun-se-epifylaki-thn-athina.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/cia-fbi.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/09/cia-fbi.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy