2

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο εντόπισε ηομαδα Ερ.Ε.Ν.Ζω το οποίο καταγράφηκε από κάμερα στον Βόλο στις 12/11/2013. Η καταγραφή πραγματοποιήθηκε απόγευμα από ταράτσα κτιρίου και δείχνει πολλαπλά φωτεινά αντικείμενα (σφαίρες), να αιωρούνται στον ουρανό, αφού προηγουμένως έχουν εμφανιστή από το πουθενά.

Με τον ίδιο τρόπο εξαφανίζονται επίσης. Στην προσπάθεια μας να εξηγήσουμε το φαινόμενο ψάξαμε για κάποια τοπική γιορτή και την χρήση φαναριών (έθιμο σε πολλές περιοχές της χώρας), αλλά δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε κάτι. Επίσης ο φωτισμός είναι τόσο έντονος αλλά και η απόσταση τόσο μεγάλη που δύσκολα θα μπορούσε να δικαιολογήσει το παραπάνω έθιμο. Μια άλλη εξήγηση που προσπαθήσαμε να δώσουμε ήταν η χρήση φωτοβολίδων.

 Οι φωτοβολίδες που πετιούνται στον αέρα, μπορεί να γίνουν αντιληπτές από μεγάλες αποστάσεις. Μια ορισμένη κατηγορία απ' αυτές μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 90 μέτρα. Οι φωτοβολίδες όμως ανάβουν στην άνοδο και όχι στην κάθοδο όπως διακρίνετε στο βίντεο από το 2.09 λεπτό και μετά! Επίσης η χρήση φωτοβολίδων πάνω από την πόλη και τα κεφάλια του κόσμου είναι λίγο σπάνιο!!!

Αν τελικά πρόκειται για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα τότε πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές καταγραφές στην χώρα μας!

Το βίντεο παίζει ήδη σε ιστοσελίδες του εξωτερικού με πιο σημαντική την Latest-UFO-SightingsΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ....ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το φαινόμενο το έχω ξαναδεί. Στα δυτικά της πόλης βρίσκεται ένα στρατόπεδο και πεδίο βολής. Πρόκεται για φωτογοβολίδες, άλλ εξήγηση δεν υπάρχει. Εμφανίζονται ξαφνικά και πέφτουν αργά αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top