ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!

SHARE:

Το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Μπάγινα Μπάστα στη δυτική Σερβία ήταν σαφές στην προειδοποίηση για τη δημόσια υγεία που εξέδωσε όσο περίεργη και να ακούγετε:

<< Το βαμπίρ Σάβα Σαβάνοβιτς κυκλοφορεί ελεύθερο στην περιοχή >>.

Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών εκδόθηκε όταν κατέρρευσε ο παλιός νερόμυλος, για τον οποίο λέγεται ότι ήταν η κατοικία του πιο διάσημου βαμπίρ της Σερβίας, του Σάβα Σαβάνοβιτς.

Σύμφωνα με το θρύλο, ο Σάβα Σαβάνοβιτς ζούσε στον μύλο αυτό, στις όχθες του ποταμού Ρογκάτιστσα και ρούφαγε το αίμα από όποιον πήγαινε στο μύλο για να αλέσει στάρι.

Ο παλιός νερόμυλος πέρασε στην ιδιοκτησία της οικογένειας Γιάγκοντιτς, όμως τον άφησαν να ερειπωθεί γιατί τρομοκρατούνταν μόνο στη σκέψη να τον πλησιάσουν. Πίστευαν ότι οι εργασίες συντήρησης θα ξυπνούσαν το βαμπίρ. Έτσι, ο μύλος κατέρρευσε.Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, άρχισαν να διαδίδονται φήμες ότι ο Σάβα Σαβάνοβιτς είχε ξυπνήσει και κυκλοφορούσε ξανά στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Miodrag Vujetic ( Μίοντραγκ Βούτζετικ ) παραδέχτηκε:

<< Οι άνθρωποι ανησυχούν, όλοι ξέρουν το θρύλο του βαμπίρ και η σκέψη ότι τώρα ψάχνει για νέα κατοικία και πιθανά θύματα μας έχει τρομοκρατήσει. Είμαστε όλοι φοβισμένοι >>.

Μετά από αμέτρητες καταγγελίες όπου έγιναν από κατοικίδια ζώα όπου τους είχαν ρουφήξει το αίμα από το ίδιο το δημαρχείο έκαναν έκκληση στην κυβέρνηση για βοήθεια, στάλθηκε ένα τριμελές κλιμάκιο από κτηνίατρους να δουν το τι είχε γίνει στην περιοχή. Εκεί το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι πολλά ζώα όπως πρόβατα, κατσίκες, άλογα, αγελάδες, γουρούνια, κότες, ακόμα σκυλιά και γατιά είχαν δυο μικρές οπές σε διάφορα σημεία τους σώματος τους και δεν είχαν στάλα αίμα μέσα τους. Το τριμελές κλιμάκιο μέτρησε γύρω στα 30 διαφορετικά ζώα τα οποία κάτι τους είχε στραγγίξει όλο το αίμα από το σώμα τους. Τα ποιο μικρά ζώα στάλθηκαν για νεκροτομή για να δουν περαιτέρω το τι μπορεί να τα είχε σκοτώσει. Αν και το τριμελές κλιμάκιο έμεινε στην περιοχή παραπάνω από ένα μήνα δεν ξανά υπήρξε κάποιο κρούσμα στην περιοχή. Όπως δήλωσαν οι κτηνίατροι στην περιοχή αυτή αλλά και την γύρω ο κόσμος είναι έντονα τρομοκρατημένος διότι πιστεύει ότι πίσω από όλες αυτές τις επιθέσεις είναι ο Σαβάνοβιτς!! Οι νεκροτομίες που έγιναν έδειξαν ότι το δάγκωμα μοιάζει σαν να έγιναν από νυχτερίδες βαμπιρ!! Μα όπως είπαν και οι κτηνίατροι ότι τέτοιες νυχτερίδες δεν υπάρχουν στην Ευρώπη και αν κάποιοι είχαν φέρει παράνομα στην χώρα δεν θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν ούτε μια μέρα λόγο του κλίματος και δεύτερον ότι αυτές οι νυχτερίδες ζουν μοναχό κατά ομάδες όπου είναι εκατοντάδες και έχουν αλληλοϋποστήριξη η μια από την άλλη. Δεν διευκρίνισαν τίποτα παραπάνω. Ο δήμαρχος της περιοχής όταν άκουσε το τι είπαν οι ειδικοί στράφηκε στην εκκλησία όπου και ζήτησε την βοήθεια της.


Αυτή η φωτογραφία λέγεται ότι είναι αληθινή και ότι δείχνει το περιβόητο βαμπίρ και τραβήχτηκε από μακριά με φωτογραφική μηχανή τύπου Ζενίθ ( Ρώσικη ) με τηλεφακό. Ο άνθρωπος που την τράβηξε είπε ότι παρόλη την απόσταση το βαμπιρ με κοίταζε στα μάτια σαν να ήξερε ότι τον φωτογράφιζα. Δυστυχώς για την φωτογραφία το αν είναι αυθεντική ή όχι δεν έχει γίνει κάποιος λόγος.

Βέβαια από εκείνη την ημέρα αν κάποιος πάει στην περιοχή θα δει έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά σκόρδα, σταυρούς και άλλα διάφορα φυλακτά για τον περίφημο βρικόλακα ώστε να απωθηθεί. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που λένε ότι έχουν δει τον βρικόλακα να κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι όπως και φωτογραφήθηκε αλλά και βράδυ σε καπηλιά, πλατείες, σοκάκια. Μέχρι στιγμής κάποια επίθεση επίσημα σε άνθρωπο δεν έχει γίνει!! Ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!
Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!
Ο ΣΑΒΑ ΣΑΒΑΝΟΒΙΤΣ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!!
http://www.invisiblelycans.gr/wp-content/uploads/2013/11/savanovits.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/o-sava-savanovits-to-diasimo-vampir-tis-servias-tromokrati-tin-giro-periochi.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/o-sava-savanovits-to-diasimo-vampir-tis-servias-tromokrati-tin-giro-periochi.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy