ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις

SHARE:

Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις
Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις και μας φόρεσαν τις θρησκείες, τους πολιτικούς, τους -ισμούς το χρήμα σαν μέσο κερδοσκοπίας και τις τράπεζες:

Απόσπασμα γεγονότων που παρατηρήθηκαν από τους Γνωστικούς μάντεις στο σύμπαν: Ένα πέπλο υπάρχει μεταξύ του επάνω κόσμου (στον πυρήνα του γαλαξία), και στις σφαίρες που βρίσκονται από κάτω (εξωτερικά, στις γαλαξιακές σπείρες), και η σκιά δημιουργήθηκε κάτω από το πέπλο. Μέρος της σκιάς (σκοτεινή ύλη) έγινε (ατομική) ύλη, και προβλήθηκε, εκτός (μερικώς σχηματίστηκε σε στοιχειώδεις πίδακες, η dema). Αυτό το οποίο η Σοφία δημιούργησε (με την πρόσκρουση της) έγινε ένα προϊόν ύλης (τοdema), (μια νεογέννητη μορφή) σαν ένα έμβρυο που είχε αποβληθεί. Αφότου (σχηματίσθηκε) πήρε ένα πλαστικό σχήμα μορφοποιημένο από την σκιά κι έγινε ένα αλαζονικό θηρίο που έμοιαζε με λιοντάρι. Ήταν ανδρόγυνο γιατί προέρχεται από (ουδέτερη, ανόργανη) ύλη. (The Hypostasis of the Archons, II, 4, 93:30 ff).

Ένα προσεκτικότερο διάβασμα αποκαλύπτει μια κρίσιμη λεπτομέρεια: μετά τον αρχικό σχηματισμό των εμβρυονικών Αρχοντικών τύπων, μια δεύτερη παραλλαγή «ενός σκιώδους σώματος» ξεπηδά με ιδιαίτερα δικά του χαρακτηριστικά.

Το κείμενο, Η Υπόσταση των Αρχόντων το περιγράφει σαν «ένα αλαζονικό θηρίο που μοιάζει με λιοντάρι,» αλλά αυτό το πλάσμα επίσης περιγράφεται (σε ένα άλλο κοσμολογικό κείμενο, στο Απόκρυφο του Ιωάννη 10:5) σαν «ένα ερπετικό σώμα (δράκων) με πρόσωπο λιονταριού.»
Έτσι υπάρχουν δύο τύποι Αρχόντων: ένας εμβρυονικός τύπος και ένας δρακονιανός ή ερπετικός τύπος.

Στο κείμενο Η Υπόσταση των Αρχόντων (93: 30 – 94:5), ένα ικέτης ρωτά τον μεγάλο άγγελο Eleleth, «Δίδαξε με για τις ιδιότητες των Αρχόντων, πως δημιουργήθηκαν και με πιο είδος γενέσεως, από ποιο υλικό, και ποιος τους δημιούργησε και παρήγαγε την ισχύ τους.» Η διδασκαλία που δόθηκε σε απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ήταν ακριβής και λεπτομερής.

Καταδεικνύονται δύο ξεχωριστές παραλλαγές του Αρχοντικού τύπου, και επίσης καθορίζονται οι συμπεριφορές τους. Μια άλλη κοσμολογική πραγματεία η The Tripartite Tractate, δηλώνει ότι «τα δύο τάγματα (των αρχόντων) επιτέθηκαν το ένα στο άλλο, πολεμώντας για τον έλεγχο γιατί αυτή είναι η φύση της υπάρξεώς τους.» (84: 5-15) Λόγω των διαφορετικών σταδίων της δημιουργίας τους, οι Άρχοντες έχουν επενδύσει σε μια επιθετική και διχαστική φύση, πολεμώντας μέσα στις τάξεις τους. Το πρόβλημα έχει διευθετηθεί προσωρινά, πάντως όταν ο ερπετικός τύπος απέκτησε κυριαρχία πάνω στις μαζικές ορδές των νεογνών και όντως σε ολόκληρο το βασίλειο του dema που έχει επηρεαστεί από την βουτιά του Αιώνα Σοφία.

Ανοίγοντας τα μάτια του, αυτός ο (ερπετοειδής Άρχοντας) είδε μια τεράστια ποσότητα ύλης χωρίς όρια (να επεκτείνεται μέσα από τις γαλαξιακές σπείρες) και έγινε αλαζόνας, λέγοντας «Είμαι Εγώ που είμαι ο θεός (η μοναδική θεότητα σε αυτές τις περιοχές), και δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός από εμένα.» (Hyp Arch, 94:20). Το γνωστό «Εγώ Ειμί» για να ξερεις ποιον προσκυνάς στις εκκλησίες, που προσφέρεις τηνσυμφωνία σου και την ψυχή σου!

Κάθισε αναπαυτικά στο κάθισμα σου και κοἰτα προσεκτικά το βίντεο…

Ενώ τα νεογνά «Άρχοντες» είναι αδρανή, οι μορφές τους συνελήφθησαν σε ένα πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης, ο ερπετοειδής αρχηγός όμως είναι επιθετικός, εδαφικός και φορτισμένος με δαιμονικές δυνάμεις. Πάντως σίγουρα είναι εκπληκτικός στο να αλλάζει σχήματα.

O Yaldabaoth έχει μια πλειάδα προσώπων περισσότερο από όλους αυτούς, έτσι μπορούσε να παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο στον καθένα, σύμφωνα με την επιθυμία του …. Μοιράστηκε την φλόγα του με αυτούς και έτσι έγινε ο κύριος τους. Λόγω της ισχύος της δόξας που κατείχε από το φως της μητέρας του, αποκάλεσε τον εαυτό του Θεό. Και δεν υπάκουε στον τόπο από τον οποίο προήλθε. (The Apocryphon of John, 11:35 – 12:10) 

Η διακήρυξη του αρχηγού των Αρχόντων ότι είναι ο μοναδικός θεός στον κόσμο, (αυτόν προσκυνάνε … όσοι προσκυνάνε) δεν χρειάζεται να το τονίσουμε ότι είναι μια καθοριστική στιγμή στην Γνωστική Κοσμολογία – εάν όχι στην ανθρώπινη εξέλιξη επίσης. Όλα τα κοσμολογικά κείμενα περιγράφουν αυτό το γεγονός με ελαφρές παραλλαγές. Οι Γνωστικοί επέμεναν στην ταυτοποίηση του Yaldabaoth με τον Yahweh ή τον Jehovah, τον φυλετικό θεό των Εβραίων. Αυτή η θεότητα δεν είναι μόνον τυφλή αλλά ανόητη και παράφρων (Hypostasis of the Archons 89: 24-25). 

Αυτή η παραφροσύνη κατά τους Γνωστικούς δεν είναι τόσο ο διαταραγμένος νους, σαν συνέπεια, της αποτυχίας του να διορθώνει τα νοητικά σφάλματα. Η νοοτροπία των Αρχόντων «δεν μπορεί να διορθωθεί,» και αυτό που είναι χειρότερο, «η Αρχοντική φύσις δεν είναι ικανή να αναπτυχθεί.» (Gilhus, The Nature of the Archons, p. 40) Λόγω του τρόπου της παραγωγής τους, οι Άρχοντες δεν έχουν ennoia (είναι μέρος μιας Υπόστασης από τους 30 πρώτους Αιώνες), δεν έχουν έμφυτη πρόθεση. Βρίσκονται σε ένα Εξωγήινο Ονείρεμα, χωριστά από την βιόσφαιρα, το ευφυές πεδίο ζωής της Γαίας.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις
Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις
Γι αυτό δολοφόνησαν τους Γνωστικούς μάντεις
http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2013/09/yazidi-melek-taus-18-500x500.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/Gi-afto-dolofonhsan-tous-Gnwstikoys-manteis.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/Gi-afto-dolofonhsan-tous-Gnwstikoys-manteis.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy