ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Blackwater - Akademy Η πιο επικίνδυνη, μυστηριώδης και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου. (vid)

SHARE:

Blackwater - Akademy Η πιο επικίνδυνη, μυστηριώδης και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου. (vid)
20.000 ένοπλοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που υπηρετούν τον Πάπα. Κυρίαρχη οντότητα με ειδικές διπλωματικές εξουσίες και προνόμια και απαρτίζεται από την διεθνή Ελίτ, συνυφασμένη με τον τεκτονισμό. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Έχω αναφερθεί κι άλλη φορά στην πιό επικίνδυνη,μυστηριώδη όσο και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου,η οποία είναι ταυτόσημη με τον μισθοφορικό εγκληματικό στρατό, blackwater -akademy.

Πρόκειται για το Τάγμα της Μάλτας ή αλλιώς των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη.Πρόκειται για έναν λειτουργικό στρατό πάνω από το σύνταγμα κι τους νόμους των ΗΠΑ,ο οποίος ελέγχεται από ανθρώπους εντός και εκτός των ΗΠΑ,και εξουσιάζεται κυριολεκτικά από το κράτος του Βατικανού.

Πρόκειται για "Θρησκευτικό" στρατό αριθμεί 20.000 ένοπλους δολοφόνους,που υπηρετούν τον Πάπα στην Ρώμη και θεωρείται βάσει του διεθνούς δικαίου,ως κυρίαρχη οντότητα με ειδικές διπλωματικές εξουσίες και προνόμια.- "Εγκυκλοπαίδεια του Ελευθεροτεκτονισμού και συναφή Επιστημών του" από Albert G. Mackey 33ος βαθμός Mason, που δημοσιεύθηκε από το μασονικό Εταιρεία Ιστορία, Σικάγο, Νέα Υόρκη, και το Λονδίνο, 1925: (Volume One, σελ. 392 - 9" Παραμένει στο απυρόβλητο, επειδή απαρτίζεται από την διεθνή Ελίτ και είναι συνυφασμένο με τον τεκτονισμό.

Ένα από τα σύμβολα των στρατιωτικών του Βατικανού, είναι ο μασονικός δικέφαλος αετός ο οποίος φέρει κόκκινη ασπίδα με τον σταυρό της Μάλτας,που σημαίνει παντοδύναμη βασιλική κυριαρχία σε ανατολή και δύση.

Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιείται στο μασονικό τελετουργικό του memfis και του misraim και αναφέρεται ως "ΟRDER OUT OF CHAOS" ή εγελιανή μέθοδο δημιουργίας κρίσης.

Βρίσκεται στις σφραγίδες πολλών εθνικών κρατών της Ευρώπης και Ευρασίας και της Ρωσίας συμπεριλαμβανομένης και συμβολίζει τον σκοπό της επιθετικής αυτής ελίτ να κυριαρχίσει πάνω στα έθνη και τους πόρους όλου του κόσμου,κάτω από μία παγκόσμια τάξη,παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης,με μυστικότητα,πίεση.,τρομοκρατία που δικαιολογούν όλα τα ακραία μέσα.

Το πάλαι ποτέ σύμβολο της Ελληνικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,έγινε σύμβολο των Ρότσιλντ,του Ποντίφικα,των τραπεζιτών και της οικονομικής ελίτ.

Οι Ρότσιλντ μέσω των πρακτόρων τους Ροκφέλερ έχουν στην κυριαρχία τους την πολεμική μηχανή της Αμερικής και την εξωτερική της πολιτική.

Μέσω των scyll and Bones wall street οργάνωσαν και χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου,από τον οποίο γεννήθηκε η παγκόσμια διακυβέρνηση τους τα ηνωμένα έθνη καιτο εργαλείο της παγκόσμιος τυραννίας, η CIA.

Ο πατέρας της CIA ο wild bill dononan, ήταν ιππότης της Μάλτας. Για να φτάσει κανείς στα υψηλά επίπεδα του Πενταγώνου,θα πρέπει να είναι τέκτων, (δεν ξέρω αν σας θυμίζει τίποτα)και ιππότης του τάγματος της Μάλτας Α τάξης.

Παραθέτω έναν κατάλογο ορισμένων από τα μέλη του Τάγματος:

Allen Dulles Augusto Pinochet Avery Dulles David Rockefeller Edward Egan (Αρχιεπίσκοπος NY) Francis L. Kellogg Frank C Carlucci Franz von Πάπεν (Χίτλερ καταλύτη) Fritz Thyssen (χρηματοδότης του Χίτλερ) George HW Bush Ζισκάρ ντ' Εστέν Heinrich Himmler (Ναζί εγκληματία πολέμου) Henry Luce J. Edgar Hoover Joseph Kennedy Χουάν Κάρλος (Βασιλιάς της Ισπανίας και της Ιερουσαλήμ) Κουρτ Βαλντχάιμ (Ναζί εγκληματίας πολέμου) Licio Gelli Νέλσον Μαντέλα Oliver North Pat Buchanan Phyllis Schlafly (Dame) Precott Μπους, ο νεώτερος Reinhard Gehlen (Ναζί εγκληματίας πολέμου) Rick Santorum Ronald Reagan Ε. Rupert Murdoch Τεντ Κένεντι «Συμβουλή» Thomas O'Neill Τόνι Μπλέρ William F. Buckley, Jr William Randolph Hearst

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στη συνέχει έχουμε ένα μέλος του τάγματος της Μάλτας και της opus dei ,το οποίο εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο της -Georgetown University,πρώην Γενικός Επιθεωρητής του πενταγώνου Joseph Edward Schmitz,ο οποίος τέθηκε επικεφαλής της Blackwater με τα γνωστά κατορθώματα στο Ιράκ,εις βάρος των αμάχων.Ο Jeremy Scahill στο βιβλίο του Blackwater, ισχυρίζεται ότι τα μέλη της έχουν τον ίδιο θρησκευτικό ζήλο με τους αρχαίους σταυροφόρους.Η Αιγύπτια εφημερίδα Al-Ahram ανέφερε,πως πολλά μέλη Ναζί της κυβέρνησης,συνδέονται με το Βατικανό,του Ιησουίτες και το τάγμα της Μάλτας.

Αυτό το εγκληματικό τάγμα,βρίσκεται πίσω απ' όλα τα προβλήματα του κόσμου,ενώ χρησιμοποιούν χαμηλόβαθμους χρήσιμους ηλίθιους,για να δείχνουν στον κόσμο το προσωπείο της φιλανθρωπίας.

Βρίσκονται πίσω από κάθε "φιλανθρωπική πράξη", όπως:

διακίνηση ναρκωτικών δολοφονίες οι περισσότεροι πόλεμοι κομμουνισμός φασισμός φεουδαρχία θεοκρατία Ναζισμός Σιωνισμός παγκοσμιοποίηση συνδικάτα του εγκλήματος μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων μια νέα μορφή ανάκρισης με βασανιστήρια συνολική παρακολούθηση πληροφοριών οικονομικές καταρρεύσεις κοινωνική απογοήτευση,ενώ επιδιώκουν να υποδουλώσουν πλήρως το ανθρώπινο είδος,σε ένα παγκόσμιο παγκόσμια Big Brother ολοκληρωτικό καθεστώς. Όλα αυτά βρίσκονται ήδη στο στάδιο εφαρμογής και την έναρξη ενός τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου


Για τις διάφορες σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις τους ανά τον κόσμο,ακόμη και εντός των ΗΠΑ, χρησιμοποιούν ειδικά δικινητήρια ειδικά κατασκευασμένα αεροπλάνα της Μάλτα,όπως αναφέρεται σε ένα έγγραφο του Ευρωκοινοβουλίου καταρτισμένο από τον Giovanni Claudio Fava,όπου και η έδρα της Blackwater-Academy, με μοναδικό διακριτικό το casa-212 Aviocar, Λευκού χρώματος,με μπλέ το ουραίο πτερύγιο.Η Βlackwater αναλαμβάνει την μεταφορά κρατουμένων σε χώρες που η δικαιοσύνη είναι λιγότερο άκαμπτη στα βασανιστήρια όπως η Πολωνία, τη Ρουμανία, την Αίγυπτο, και ούτω καθεξής.Η Ελβετίδα πληρεξούσιος,έχει στείλει έγγραφα σχετικά με τις "φυλακές τις cia" και τα ονόματα δύο θυγατρικών της Blackwater:Προεδρικό Airways Aviation Worldwide Services

Αυτά τα αεροπλάνα, τα οποία ταξίδεψαν μεταξύ Άμπου Γκράιμπ, το Γκουαντάναμο και το Αφγανιστάν συχνά έκαναν στάσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη στην Γαλλία, τη Γερμανία και τη Μάλτα πολλές φορές χωρίς οι ίδιες οι χώρες να έχουν ενημερωθεί τι συνέβαινε.

Η λειτουργία, Ολοκληρωμένες Λύσεις Intelligence , έχει συγκεντρώσει ένα ρόστερ από πρώην φαντάσματα - υψηλόβαθμα στοιχεία από οργανισμούς όπως η CIA και η άμυνα, πράγμα - που αντικατοπτρίζει το ποιόν των πρώην στρατιωτικών αξιωματούχων που τρέχουν Blackwater. Ο Τόμας Ράμσφελντ έχει κατ' επανάληψη δηλώσει,ότι οι "εργολάβοι¨αυτοί" αποτελούν τμήμα του έθνους με μεγάλη μαχητική ιακανότητα (βλ.Συρία)και έχουν ασυλία από κάθε νόμο και στρατιωτική δικαιοσύνη.

Η Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας , επίσης γνωστή ως η αρχική Κυρίαρχο Στρατιωτικό Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ , είναι μια κλειστή αδελφότητα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο η εν λόγω οργάνωση έχει ανεξάρτητη, κυρίαρχη θέση, η οποία εξασφαλίζει εθνικιστική πίστη των μελών της, πάνω και πέρα από την υποταγή στη χώρα τους - έχουν επίσης καθεστώς του μόνιμου παρατηρητή στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Η σημερινή Μεγάλου Μαγίστρου, Andrew Willoughby Bertie , κατάγεται από Mary Stuart (Queen Mary της Σκωτίας), που τον τοποθετεί σταθερά στο Δισκοπότηρο της Αγίας sion,ένα μεγάλο ψέμα . Η σειρά και τα μέλη της έχουν αποδειχθεί να είναι συνδεδεμένοι με το "Run Rat", τη μεταπολεμική οδό διαφυγής που εχρησιμοποιείτο από υψηλόβαθμους Ναζί και επιστήμονες των στρατπέδων θανάτου, μετά την ήττα τη Γερμανίας,στην Αμερική.

Ο seph Edward Schmitz είναι ο γιος του αείμνηστου John G. Schmitz, ο πρώην Κρατικός γερουσιαστής Καλιφόρνιας, μέλος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων, και των ΗΠΑ προεδρικός υποψήφιος (1972). Η αδελφή Columba Bush είναι παντρεμένη με τον John P. Schmitz. Joseph E. Schmitz: Georgetown, Opus Dei και Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας Joseph Edward Schmitz είναι ένας Αμερικανός δικηγόρος, πρώην Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας και της εκτελεστικής με την Blackwater USA, ιδιώτης εργολάβος παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο στρατό των ΗΠΑ.

Ο Schmitz συμμετείχε σε καθολικά σχολεία ως παιδί και στην Georgetown Προπαρασκευαστική Σχολή, ενώ ο πατέρας του υπηρετούσε στο Κογκρέσο. Είναι μέλος της Opus Dei και του Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας. Τέλος θέλω να σημειώσω πως το έμβλημα του τάγματος των Ιησουϊτών είναι ο μαύρος ήλιος με τον μαύρο σταυρό στην μέση,όπως η σβάστικα των Ναζί,που σημαίνουν παντοτινή νίκη του Σταυρού.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,702,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,273,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,465,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,528,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Blackwater - Akademy Η πιο επικίνδυνη, μυστηριώδης και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου. (vid)
Blackwater - Akademy Η πιο επικίνδυνη, μυστηριώδης και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου. (vid)
Blackwater - Akademy Η πιο επικίνδυνη, μυστηριώδης και εγκληματική υπερκυβέρνηση του κόσμου. (vid)
http://2.bp.blogspot.com/-9o7-41p4xd0/UzWij39DdzI/AAAAAAACbeo/7lddVwAU5Lo/s320/blackwater_mercenaries.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-9o7-41p4xd0/UzWij39DdzI/AAAAAAACbeo/7lddVwAU5Lo/s72-c/blackwater_mercenaries.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2014/03/Blackwater-Akademy-H-pio-epikindynh-mysthriwdhs-kai-egklhmatikh-yperkyvernhsh-tou-kosmou-vid.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2014/03/Blackwater-Akademy-H-pio-epikindynh-mysthriwdhs-kai-egklhmatikh-yperkyvernhsh-tou-kosmou-vid.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy