3
Παράξενη εξαφάνιση αεροπλάνου στο παρελθόν: προσγειώθηκε μετά από 35 χρόνια!

Όλη αυτή η ιστορία με το χαμμένο αεροπλάνο των μαλαισιακών αερογραμμών θυμίζει την ιστορία ενός αεροπλάνου που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό. Εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος στις 4 Σεπτεμβρίου του 1945.

Το γεγονός είχε προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση,όπως τώρα το μαλαισιανό αεροπλάνο.Μάταια όμως,το έψαχναν.Όλες οι έρευνες για την ανεύρεσή του απέβησαν άκαρπες και κάποια στιγμή σταμάτησαν κλείνοντας το φάκελο της υπόθεσης με το αεροσκάφος να θεωρείται οριστικά χαμμένο στα κρύα νερά του Ατλαντικού.

Όμως ,ακριβώς 35 χρόνια αργότερα , στις 12 Οκτωβρίου του 1980 συνέβει κάτι το εκπληκτικό:το ίδιο αεροπλάνο προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας χωρίς να ειδοποιήσει τον πύργο ελέγχου!

Το γεγονός αποσιωπήθηκε από τα δυτικά ΜΜΕ,όμως το μετέδοσαν τα ινδονησιακά νέα.

Πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια το αεροπλάνο;Μήπως είχε πέσει μέσα σε μια χρονοδίνη που το εκτόξευσε στο μέλλον;Μήπως συνέβει το ίδιο και με το μαλαισιανό αεροπλάνο;

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 1. mono tou prosgiothike??? den eixe anthropous mesa?? oti nanai koroidevete ton kosmo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω κι εγώ, αλλά διάβασα το δικό σου σχόλιο και δεν χρειάζεται να το ξαναγράψω. Και άλλες ιστοσελίδες γράφουν το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ. Τι κοροιδίες είναι αυτές; Οι άνθρωποι που το οδηγούν τι είναι; Γέροι ή νέοι; Τι έχουν να πουν οι ίδιοι; Τίποτα; Δεν τους ρώτησε κανείς ΤΙΠΟΤΑ; Τους άφησαν να πάνε... σπίτια τους;

   Διαγραφή
 2. σα δεν ντρεπεστε λίγο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top