ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Διαβάστε τα μηνύματα που έστειλαν οι άνθρωποι στους εξωγήινους!

SHARE:


 Το SETI  το πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης  Νοημοσύνης, ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό, με αφορμή των εορτασμό των 50 χρόνων του: ζήτησε από όλους μας να στείλουμε ένα μήνυμα που θα θέλαμε να διαβάσουν οι εξωγήινοι - αν αυτοί υπάρχουν!

  Ανακοινώθηκαν οι  50 νικητές του διαγωνισμού σε μια εκδήλωση για την εβδομάδα  National Science and Engineering. Οι υπεύθυνοι του SETI πίστευαν πως θα κατακλύζονταν από ερωτήσεις και απορίες για την εξωγήινη ζωή, από μηνύματα αγάπης, ειρήνης, φιλίας κλπ. Το αποτέλεσμα όμως ήταν εντελώς διαφορετικό! Διαβάστε μερικά από τα μηνύματα που εστάλησαν.

Τα μηνύματα προς τους εξωγήινους

  «Αν καταφέρετε να το βρείτε θα ταξιδέψετε μέχρι τη Γη, μην κάνετε τον κόπο! Το πιθανότερο είναι πως θα προσπαθήσουμε να σας ανατινάξουμε ή ακόμη χειρότερα, να σας κλέψουμε  την τεχνολογία... Καλή σας μέρα. " ήταν το μήνυμα του Nick από το Calne.

  O Michael από τη Χαβάη, τους προειδοποίησε "Σώστε τους εαυτούς σας! Μείνετε μακριά! Στη Γη έχουμε πολιτικούς! Σωθείτε!"

  "Ό,τι κι αν σκοπεύετε να κάνετε με τη Γη, μείνετε μακριά από την Ουάσιγκτον. Δεν υπάρχουν νοήμαντα όντα εκεί." είπε ο Richard από το Τέξας.

  Ο  Joshua από την Καλιφόρνια αναφέρει : "Όποια και αν είναι τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι κυβερνήσεις μας, οι απλοί άνθρωποι αυτού του πλανήτη ζητούν βαθύτατα συγγνώμη."

  Ο Gary από το Dagenham ήταν πιο πρακτικός " Συγνώμη για την ενόχληση αλλά έχουμε κάνει τον πλανήτη μας σκ...! Μήπως μπορούμε να έρθουμε να ζήσουμε μαζί σας; Έχουμε και μπίρα. "

  "Αγαπητοί εξωγήινοι, αν επιλέξετε να κατακτήσετε τη Γη, σας παρακαλούμε μην σκοτώσετε όσους από εμάς είναι σε θέση να ονομάσουν και τους 12 άνδρες που έχουν περπατήσει στη Σελήνη. Είμαστε οι μόνοι που αξίζουμε να επιβιώσουμε!", παρακάλεσε η Rob από τη Γεωργία

  "Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι κι όμως νιώθουμε εντελώς μόνοι. Προσπαθούμε να βρούμε νόημα στις μοναχικές ζωές μας και ίσως εσείς  μπορείτε να μας βοηθήσετε. Καλέστε μας σύντομα". παραπονέθηκε η Stacey από το Calgary.

  "Σκοτώστε μας όλους μαζί τώρα! Μην δείξετε έλεος! Είμαστε διαβολικοί και θα πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας"
, συμβούλεψε τους εξωγήινους ένας νέος από την Indiana.

  Ο Thomas από το Abu Dhabi, είχε μία ... πρωτότυπη ιδέα. Έγραψε στο μήνυμά του : "Στόχος της επικοινωνίας μαζί σας είναι να ζητήσω τη βοήθειά σας για να μεταφέρω το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολάρια ΗΠΑ ($ 5.000.000) σε μια αξιόπιστη τράπεζα στον πλανήτη σας. " , ενώ ο Gavin από το  Eastbourne ήταν επιθετικός μαζί τους "OK, για να τελειώνουμε: τι κάνατε στον Elvis"

  Η θρησκεία, επίσης ήταν ένα δημοφιλές θέμα. Ο Dennis από το Λονδίνο, έγραψε "Παρακαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Αν  μπορούσατε να επιβεβαιώσετε ότι το Σύμπαν δεν δημιουργήθηκε από τον Θεό, θα δίνατε λύση σε πολλά από τα προβλήματά μας!". Και ο John από το Preston στράφηκε γύρω από το ερώτημα: "Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, είχαμε μια φωτισμένη επίσκεψη από Τον Υιό Του Δημιουργού. Εσάς σας έχει επισκεφτεί;"

  " Παρακαλούμε σταματήστε να γεμίζετε τον πλανήτη μας με αινιγματικά σχέδια στα χωράφια! Το διαπλανητικό γκράφιτι δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να μας συστηθείτε. Εκφραστείτε με περισσότερη ευπρέπ��ια και όχι σαν δυσαρεστημένοι έφηβοι που τους  κυνηγούν με ένα σπρέι."
, "μάλωσε" τους εξωγήινους ο Michael από το Sussex.

  Η Suzanne από το Essex, έγραψε "Χαιρετίσματα από τους μαθητές του GGSK College, στο Essex. Ελάτε να μας επισκεφθείτε μία ημέρα - υπάρχει άπλετος χώρος για την προσγείωση του διαστημικού οχήματος στην οροφή. Παρακαλείσθε να έρθετε Παρασκευή, γιατί έχουμε ιδιαίτερα νόστιμο φαγητό εκείνη την ημέρα".

  Ο Chris από το Brisbane ζήτησε ρουσφέτι " Οι γείτονές μου όλη τη νύχτα κάνουν πάρτι, πίνουν και φωνάζουν. Σας παρακαλώ ελάτε να τους πάρετε!"

  Και φυσικά δεν έλειψε το επιχειρηματικό δαιμόνιο " Ζητείται υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο. Πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να έχει μακρά εγγύηση. Επίσης να περιλαμβάνει δωρεάν προσφορά καυσίμων, συντήρησης και ανταλλακτικών. Απαραίτητο το εγχειρίδιο στην Αγγλική γλώσσα." έγραψε ο Andrew από την Alberta .

Και 1 σημαντική ερώτηση στις 1000!!


  Μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και μία ερώτηση που αξίζει μάλλον το πρώτο βραβείο και έγινε από την κ.Munro από το Nottingham. "Πιστεύατε κι εσείς μέχρι σήμερα πως είστε μόνοι στο Σύμπαν;".


πηγη
 Αν σας αρέσει η σελίδα μας.Πατήστε μου αρέσει για την σελίδα μας στο facebook.

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Διαβάστε τα μηνύματα που έστειλαν οι άνθρωποι στους εξωγήινους!
Διαβάστε τα μηνύματα που έστειλαν οι άνθρωποι στους εξωγήινους!
http://pyles.tv/Images-%281%29/aliens/green_alien.aspx?width=170&height=271
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/04/blog-post_5941.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/04/blog-post_5941.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy