1

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα πρόσωπα της πρόσφατης Ελληνικής ιστορίας, είναι αυτός που άλλαξε άρδην την Ελλάδα κυρίως με το “πλησίασμα των υπογείων στα ρετιρέ” (θυμηθείτε την ΑΤΑ) οργάνωσε ένα ΕΣΥ (που μόλις για 2 χρόνια λειτούργησε αγνά και μη “λαδιάρικα”) αλλά και αυτός που μπόλιασε τα παλιά κοτσαμπάσικα τζάκια της δεξιάς με τα νέα πασοκικά (που μετεξελίχτηκαν σε βαμπιρ της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας).

Είναι αυτός που κατηγορήθηκε (μένει να αποδειχθεί ή να καταρριφθεί) ότι ήρθε το ’74 στην Ελλάδα (με ένα δάνειο 100.000.000 από τον Ροκφέλερ και τις περίφημες 11 εντολές – δεσμεύσεις) για να διαστρέψει τον ριζοσπαστισμό των Ελλήνων μετά την χούντα και να τους οδηγήσει από “το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” και τον περίφημο “τρίτο δρόμο” στην Ιθάκη της εκπορνευμένης πατρωνίας.

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε πλήρως το βίντεο που ακολουθεί και εκπλήσσει με την ειλικρίνεια του Παπανδρέου (είναι ’95, μετά την περιπέτεια του Χέρτφιλντ), αλλά προσέξτε ιδιαίτερα στο 3:13 όπου λέει:

…Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα·
ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΔΩ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΔΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ…Το ειδαμε εδω

Δημοσίευση σχολίου Blogger

  1. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ 90% ΤΟΥ ΑΕΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΤΑΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ", ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΙΜΟ, ΕΝΩ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΤΩΝ ΠΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ, ΚΟΙΝΟΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!!!
    Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ "ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ "ΑΛΛΑΓΗΣ" ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΞΕΦΥΓΑΝΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΠΟΤΑΣ, ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ, ΙΣΩΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ '81 ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top