ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο

SHARE:

Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο

Τα προηγούμενα χρόνια με τα άρθρα μου προσπάθησα να δείξω τον «πόλεμο» που διεξάγεται από την NASA/JPL μέσω των «μυστικών εταιρειών» για τον έλεγχο των αρχαίων καθώς και των εξωγήινων αντικειμένων. Τώρα ας δούμε μια φωτογραφία του SOHO από το 2.000μκε, είναι η πρώτη φωτογραφία. Ελήφθη την 1η Ιουλίου και δείχνει ένα αξιοσημείωτο γεγονός, «κάτι» που δείχνει ένα μεγάλο αντικείμενο σαν σφήνα η δίσκο να αφήνει ίχνη ενώ περνά μπροστά από την κάμερα του SOHO. Είναι ένα μεγάλο αντικείμενο σε σχήμα σφήνας που εκτοξεύει μια ακτίνα κάποιου είδους; Ή αφορά δύο ξεχωριστά αντικείμενα, το ένα με σχήμα σφήνας και το άλλο να έχει περάσει πίσω από την στήριξη του δίσκου (σε αυτήν την φωτογραφία τύπου C3 βλέπουμε τον δίσκο που κρύβει τον ήλιο για αυτού του είδους τις φωτογραφίες, το πραγματικό μέγεθος του ήλιου φαίνεται από τον μικρό λευκό κύκλο στο μέσον) όπως φαίνεται από το SOHO.

Οι επιπτώσεις της δεύτερης περιπτώσεως είναι συγκλονιστικές. Εάν το δεύτερο αντικείμενο είναι κάποιου είδους βλήμα, τότε έχουμε ένα είδος Star Wars μπροστά από την κάμερα του SOHO. Θυμίζει και έχει χαρακτηριστικά βλήματος rail gun, όπως φαίνεται στο βίντεο της πτήσεως Shuttle Mission STS-48.


Πράγματι εάν κάποιος πυροβολεί κάποιον εκεί έξω, ποιος είναι αυτός; και ποιος είναι ο «στόχος»;
Αλλά έχει ενδιαφέρον ότι η αυτή η ακτίνα δεν είναι το ίχνος διαχύσεως κάποιου «βλήματος», αλλά μια συνεκτική δέσμη ενέργειας.

Με την χρήση φίλτρων και μεγεθύνσεως φαίνεται να έχει μια σπειροειδή δομή. Οι σπείρες επίσης φαίνονται να μεγαλώνουν όσο απομακρύνονται από την πλατφόρμα του σκάφους. Αυτό είναι ένδειξη ηλεκτρονίων/πρωτονίων που κινούνται κυκλικώς γύρω από ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Τέτοια σπειροειδώς κινούμενα φορτισμένα σωματίδια παράγουν ακτίνες Χ σε γωνία 90 μοιρών (κάθετα) προς την ακτίνα, προσπίπτουν σε ευθείες γραμμές σχετικά με την στήριξη για του καλυμμένου δίσκου της κάμερας του SOHO.

Αυτό με την σειρά του θα παρήγαγε δευτερεύοντα ηλεκτρόνια από την στήριξη του δίσκου επίσης θα χτυπούσανε τα στοιχεία CCD της κάμερας σε ευθείες γραμμές, καταστέλλοντας έτσι το φόντο του θορύβου σε μια γραμμή που καλύπτει την «δέσμη».

Αυτό είναι πεντακάθαρη φυσική, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα προσεκτικά σκηνοθετημένο γεγονός, με χρονοδιάγραμμα, ώστε η κάμερα SOHO να το συλλάβει. Προφανώς κάνανε φάουλ σε ένα κομμάτι … το οποίο είναι γιατί οι σπείρες της «δέσμης» διαχέονται κατά ένα σημαντικό ποσό και το γιατί είναι περισσότερο τραχιά όσο απομακρύνεται από το UFO (την πηγή της).

Μην κάνετε το λάθος, αυτό το γεγονός στήθηκε ειδικά για τις κάμερες του SOHO. Το SOHO έχει ένα οπλοστάσιο για να τραβά φωτογραφίες , περίπου μια κάθε μισή ώρα. Ακόμη και με τις συμβατικές ταχύτητες των σημερινών διαστημοπλοίων θα πέρναγε αστραπιαία από την κάμερα. Αν αυτό το αντικείμενο ήταν μακριά θα έπρεπε να είναι γιγαντιαίο για να είναι ορατό. Όπως και να έχει το SOHO δεν είχε πιθανότητα να δει αυτό το γεγονός «τυχαία». Η ερώτηση είναι: Ποιος το σκηνοθέτησε; Αν υποθέσουμε ότι δεν το έκανε η NASA , τότε γιατί μας επιτρέπουν να το δούμε; NASA έχει απόλυτο έλεγχο για το ποιές δίνονται στο κοινό. Γιατί να αφήσει αυτή και γιατί τώρα.

Η απάντηση έχει σχέση με την ατζέντα του Άρη. Βρισκόμαστε στο «έτος της αποκαλύψεως» και όλο και περισσότερες φωτογραφίες θα βγαίνουν στην φόρα. Για να βεβαιωθούν ότι πήραμε το μήνυμα μια ακόμη ανώμαλη εικόνα δόθηκε την επόμενη μέρα, η οποία δείχνει ένα σκάφος με πτέρυγες Δέλτα να αιωρείται στην γραμμή σκοπεύσεως του Άρη.

Έτσι η «αντίπαλη» ομάδα μέσα στην NASA φαίνεται να κερδίζει. Ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα καλό σημάδι, ή ότι αυτοί οι τύποι είναι καλοί. Επειδή αποφάσισαν να σηκώσουν το πέπλο δεν σημαίνει ότι το κάνουν με αλτρουιστικούς σκοπούς. Αυτό απλά γίνεται διότι εξυπηρετεί μια άλλη ατζέντα μυστικότητας, γιατί προσπαθούν να ξεπλύνουν τα χέρια τους από την απόκρυψη των στοιχείων λόγω της διογκούμενης αντιδράσεως του κοινού κατά της NASA.
Δεν ξέρουμε προς τα πού θα τραβήξει αυτή η ατζέντα. Υποθέσεις κάνουμε, θα φανεί.
Κάτι ακόμη, μια γυναίκα σερφάροντας στο site του SOHO, μέσω μιας «back door» μπήκε σε ένα ftp directory που δεν ήταν διαθέσιμο μέσω της κανονικής ιστοσελίδας του SOHO. Εκεί βρήκε μια περίεργη εικόνα (η τελευταία) θαμμένη μέσα στους «επίσημους» φακέλους.

Προέρχεται από το South Park, ένα εβδομαδιαίο καρτούν για ενήλικες από το Comedy Central network. Εκτός του ότι ένας από τους χαρακτήρες ο Kenny έχει αντικατασταθεί από μια εικόνα του διαστημοπλοίου SOHO, και δύο γκρίζοι στέκονται ανάμεσα στους κατοίκους του South Park. Φυσικά έκτοτε η σελίδα με την εικόνα «εξαφανίστηκε»!
Ωραία πράγματα … «το λουρί της μάνας» γρήγορα!

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο
Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο
Το SOHO Ανιχνεύει Κάτι Αλλόκοτο
http://2.bp.blogspot.com/-aDjrkuE8QgM/UnTBTNNFC8I/AAAAAAACOc0/fqdHM6KdQqA/s320/to-soho-anixneuei-kati-allokoto.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-aDjrkuE8QgM/UnTBTNNFC8I/AAAAAAACOc0/fqdHM6KdQqA/s72-c/to-soho-anixneuei-kati-allokoto.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/To-SOHO-Anixneyei-Kati-Allokoto.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2013/11/To-SOHO-Anixneyei-Kati-Allokoto.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy